Novak Djokovic nu se dezminte! Anunţ incredibil al campionului sârb. Ce obiectiv uriaş şi-a trasat

Novak Djokovic nu se dezminte! Anunţ incredibil al campionului sârb. S-a aflat ce obiectiv uriaş şi-a trasat. A dat dovadă de maturitate și a admis faptul că mentalitatea este cea mai importantă în drumul spre succes.

Novak Djokovic, discurs războinic! Ce mesaj le-a transmis rivalilor. Mentalitatea de campion nu se va demoda niciodată.

Novak Djokovic nu se dezminte!

Novak Djokovic a dezvăluit cum a reușit să cucerească titlul de #1 în circuitul ATP! Sportivul a recunoscut că singurul aspect care i-a asigurat succesul în cariera de tenismen a fost mentalitatea de învingător.

Ultima victorie înregistrată de către sârb a fost la Paris-Bercy, acolo unde a reușit să se impună în fața lui Grigor Dimitrov, cu 6-4, 6-3, luptă care a durat o oră și 39 de minute.

Nole a bifat 18 victorii consecutive, având parte și de o dezamăgire la Wimbledon, după ce a pierdut în fața tânărului spaniol, Carlos Alcaraz.

Sârbul a dezvăluit faptul că mentalitatea pozitivă a avut un rol important în cariera sa.

„Este fantastic, dar este deja în urma mea. Sunt mândru de ceea ce am realizat, dar trec imediat mai departe. Din fericire sau din nefericire, acesta este modul meu de operare. Oricum, funcționează pentru mine.

Să merg mereu înainte este mentalitatea potrivită pentru mine. Atâta timp cât sunt activ, vreau să culeg victorii, vreau să joc la cel mai înalt nivel Grand Slam-urile, Masters-urile, acestea sunt cele mai valoroase turnee din circuit.

Având în vedere circumstanțele pe care le-am întâlnit în ultimele zile, trebuie să spun că această victorie este cu atât mai frumoasă și are mai multă valoare, mai ales în această etapă a carierei mele. Nici măcar nu știu unde mă aflu în cariera mea. Simt că fiecare victorie valorează dublu astăzi!”, a spus Djokovic.

La vârsta de 36 de ani, Nole nu ia în calcul retragerea din circuit. Sportivul dorește să înregistreze rezultate remarcabile, pentru a se distanța cât mai mult de rivali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed