Lovitură totală pentru Dan Petrescu! Noua echipă a românului nu a avut nicio şansă. A încasat o nouă înfrângere ruşinoasă

Lovitură totală pentru Dan Petrescu! Noua echipă a românului nu a avut nicio şansă. A încasat o nouă înfrângere ruşinoasă. Jeonbuk Motors a luat bătaie într-un meci crucial din Liga Campionilor Asiei.

Dan Petrescu are postul în pericol după ultimul meci. Jeonbuk Motors tocmai a luat bătaie de la Lion City, din Singapore, scor 0-2. Meciul a făcut parte din grupa F a Ligii Campionilor Asiei.

Lovitură totală pentru Dan Petrescu!

Jeonbuk Motors, reprezentanta Coreei de Sud, pornea favorită clară în grupa F a Ligii Campionilor Asiei. Asta pentru că îi avea ca adversari pe Bangkok United (Thailanda), Lion City (Singapore) și Kitchee (Hong Kong). Formația antrenată de Dan Petrescu nu și-a respectat statutul.

Richairo Zivkovic, atacant din Curacao, fostă mare speranță a lui Ajax, a marcat ambele goluri ale „marinarilor”. A deschis scorul în minutul 23, după ce a profitat de o greșeală majoră în defensiva oaspeților. Rămas singur cu portarul, în poziție centrală, a șutat puternic. Tot din interiorul careului a stabilit și rezultatul final, execuție în forță, de la 11 metri.

Într-un clasament live, Jeonbuk ocupă poziția secundă în grupa F, cu 6 puncte obținute în 4 runde. Lider e Bangkok City, cu punctaj maxim. Formația lui Dan Petrescu mai are de disputat două partide, acasă cu liderul și în deplasare cu ultima clasată Kitchee.

 

Liga Campionilor Asiei este formată din două regiuni, Est și Vest. Fiecare jumătate de tablou are câte 5 grupe. Cea mai bună formație din fiecare grupă avansează în faza următoare. Și cele mai bune 3 formații clasate pe pozițiile secunde, în fiecare regiune, merge mai departe. Jeonbuk ocupă un loc eligibil în ierarhia live.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed