Adrian Mititelu se va enerva cumplit! Anunţ incredibil al lui Gigi Becali. Vedeta de la FCU Craiova va ajunge la FCSB

Adrian Mititelu se va enerva cumplit! Anunţul făcut de Gigi Becali cu privire la vedeta de la FCU Craiova îl va deranja cu siguranță pe patronul din Bănie. Latifundiarul din Pipera ține neapărat ca jucătorul oltenilor să ajungă la FCSB.

Gigi Becali mai vrea încă un jucător de la FCU Craiova, duop ce l-a transferat pe Andrea Compagno. De data aceasta nu mai vrea să plătească niciun ban.

Anunţ incredibil al lui Gigi Becali. Vedeta de la FCU Craiova va ajunge la FCSB

Yassine Bahassa mai are contract cu echipa patronată de Adrian Mititelu până în vara anului viitor, apoi va fi liber de contract. Gigi Becali poate acționa în liniște, fără să-l mai supere pe patron.

„M-am interesat și am aflat niște lucruri de Bahassa. Pe Bahassa pot să îl iau la FCSB dacă îl vreau liber de contract în vara anului viitor. De ce să mai plătesc bani pe el dacă l-aș putea lua liber de contract? Dar, hai că nu vreau să mai vorbesc de fotbaliștii lui Mititelu chiar în săptămâna meciului dintre noi.

Nu vreau să mă cert cu Mititelu, dar eu așa am aflat despre Bahassa. Am aflat că la vară rămâne liber de contract, iar acum în iarnă intră în ultimele șase luni de contract acolo la Mititelu”, a spus Becali, pentru ProSport.

Bahassa s-a transferat la FCU Craiova din postura de jucător liber de contract în vara lui 2022.

Adrian Mititelu Jr, despre posibilul transfer a lui Bahassa

Adrian Mititelu Jr. a vorbit, duminică la Fanatik, despre situația lui Bahassa.

„Au fost diverse oferte pentru Bahassa pe care le-am refuzat, pentru că noi am vrut ca anul acesta să întindem și puțin coarda, să ne calificăm în play-off, să avem un an excepțional. Mai sunt în continuare șanse… Anul trecut am avut 12 meciuri fără înfrângere și am fost la un pas să ne calificăm, sper ca anul ăsta să reușim.

Deocamdată nu am făcut publice aceste detalii, cât costă Bahassa… L-a dorit inclusiv o echipă din România, dar nu am vrut să facem acest transfer. O să vedem la vară. Rapidul l-a vrut doar din gură pe Bahassa, nu am avut o ofertă concretă de la ei.

Probabil că la vară se va vinde Bahassa, dacă va continua în aceeași linie. Deja el este la cel de-al treilea sezon în SuperLiga, ultimul a fost foarte bun, acum are jocuri foarte bune în continuare… Este un jucător cum rar vezi în campionatul românesc. Orice jucător, dacă ni se oferă suma corectă, noi suntem dispuși să-l vindem. Nu pot să vorbesc despre această supoziție dacă l-am da la Rapid, deoarece nu am avut o ofertă de la Rapid. Acum, verbal, toată lumea face oferte… «Domne‘, ce-mi place de X, l-aș dori și eu». Dar de la a dori și până la a spune «Îți dau atât» e diferență…”, a spus Mititelu Jr.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Vestea momentului pentru Mircea Lucescu! Duel tare între tricolori. Cine s-a impus în Turcia

Tricolorii lui Mircea Lucescu s-au duelat în Turcia. Deian...

Probleme mari pentru Elias Charalambous! Anunţul care tocmai a venit pentru FCSB. Nimeni nu se aştepta la asta

Probleme mari pentru Elias Charalambous! Anunţul care tocmai a...

Vestea momentului despre Simona Halep! Anunţul pe care tocmai l-a făcut. Şi-a anunţat revenirea în tenis / Foto

Vestea momentului despre fostul lider mondial WTA, Simona Halep!...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed