Newcastle United, gata să transfere de la Real Madrid! Pe ce jucător a pus ochii ‘cel mai bogat club din lume’

Newcastle United, numit ”cel mai bogat club din lume” de presa din Anglia după ce a fost preluat de un grup de investiții din Arabia Saudită condus de Mohammed Bin Salman, a pus ochii pe un jucător de la Real Madrid.

Este vorba despre Marcos Asensio (26 de ani), fotbalist cu 15 trofee în palmares, printre care trei UEFA Champions League și trei titluri în La Liga. Sub contract cu Real Madrid până în iunie 2023, internaționalul iberic nu a primit nicio ofertă de prelungire a înțelegerii din partea campioanei Spaniei și este deschis la noi propuneri, conform digisport.ro.

Transferat în 2015 de Real Madrid de la Mallorca pentru 3,9 milioane de euro, Asensio a fost împrumutat în primul sezon la Espanyol, apoi, încet-încet a devenit un fotbalist important la gruparea ”blanco”, însă, parcă niciodată nu a lăsat impresia că ar putea fi titular incontestabil pe Santiago Bernabeu, în ciuda talentului uriaș pe care-l are.

Ce oferte are Marcos Asensio

Spaniolii de la AS susțin că Newcastle este gata să facă o ofertă pentru Marcos Asensio, jucător văzut drept ”piatra de temelia a noului proiect” al ”Coțofenelor”. Ambiția lui Mohammed Bin Salman este clară: vrea titlul în Premier League, performanță obținută ultima dată de echipa de pe St James’ Park în 1927.

Newcastle nu este singura echipă care-l dorește pe Asensio. Conform Corrierre dello Sport, AC Milan a făcut deja o primă ofertă pentru Marco Asensio, în valoare de 30 de milioane de euro, însă Real Madrid a refuzat.

Negocierile vor continua în următoarea perioadă, iar șefii lui AC Milan speră ca omologii de la Madrid să mai scadă din prețul cerut în schimbul lui Marco Asensio, 50 de milioane de euro.

Italienii se bazează pe faptul că Marco Asensio mai are un singur an de contract la Real Madrid și că nici nu este unul dintre titularii din echipa lui Carlo Ancelotti. Astfel, Real Madrid ar putea ”scăpa” de fotbalist cu salariu mare, pe care nici nu-l folosește atât de des, și să obțină o sumă considerabilă pentru un jucător pe care l-ar pierde gratis peste doar un an.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed