Un fost jucător de la FCSB a pus tunurile pe jucătorii lui Gigi Becali. Patronul echipei se va înfuria cumplit: ‘Cascadorii râsului’

Un fost jucător de la FCSB a pus tunurile pe jucătorii lui Gigi Becali după eșecul de duminică seara în meciul cu Rapid. Patronul echipei se va înfuria cumplit când va afla despre acuzații.

Rapid s-a impus duminică seara pe Arena Națională la meciul cu FCSB, din etapa a 15-a din Superliga, scor 2-1.

Un fost jucător de la FCSB a pus tunurile pe jucătorii lui Gigi Becali

Joyskim Dawa și Siyabonga Ngezana au făcut din nou cuplu în defensiva roș-albaștrilor, însă de data aceasta prestațiile celor doi fundași au lăsat de dorit. Acest lucru a fost observat și de Nana Falemi și Victor Becali.

Fostul jucător de la FCSB, Falemi, nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume folosint cuvinte dure.

„Au fost niște greșeli personale, două cadouri ale fundașilor centrali. Ngezana și Dawa s-au apărat foarte, foarte rău. Amândoi erau cu mâinile pe sus. Uite, dacă îi dădeai telefonul (n.r. – Dawa) îți făcea poză! Nu ai voie să stai așa. În prima repriză, Rapid nu a intrat de două ori în careu.

La al doilea gol, Dawa l-a marcat pe Ngezana. S-au marcat unul pe celălalt, nu se poate. S-a văzut că până acum nu au mai jucat împreună. Niciunul nu e obișnuit să conducă apărarea. Au fost cascadorii râsului”, a declarat Nana Falemi.

Nana Falemi: „FCSB a dominat!”

În schimb, Nana Falemi a fost foarte impresionat de tactica giuleștenilor. Fostul jucător al roș-albaștrilor a mai evidențiat un lucru la jocul slab al echipei lui Gigi Becali.

„Rapid a intrat în careu de două ori, a dat două goluri. FCSB a dominat! La FCSB, echipa joacă bine numai dacă Florinel Coman joacă bine”, a adăugat Nana Falemi, la Prima Sport.

Chiar dacă a suferit o accidentare, Florinel Coman a fost integralist în derby-ul cu Rapid, iar la flash-interviu, Coman a recunoscut că a făcut doar „trei antrenamente” înaintea meciului cu Rapid. Mai mult de atât, jucătorul a mai transmiscă este și răcit și nu s-a simțit bine.

Victor Becali, motivul pentru care FCSB a pierdul la meciul cu Rapid

Victor Becali are aceași părere ca Falemi, despre prestația celor doi fundași de la FCSB. Impresarul i-a transmis un mesaj vărului său.

„S-a relansat campionatul. Nu mă aşteptam la un asemenea joc. Mă aşteptam să facă un meci mult mai bun FCSB, pentru că vin după câteva meciuri modeste şi mă aşteptam să fie mult mai motivaţi, mult mai concentraţi să facă o echipă mult mai bună.

Linia defensivă, se pare că are dreptate Mircea Lucescu, e greu să joci cu doi jucători de culoare pe linia de fund. Rapid a avut şi nişte absenţe. FCSB cred că are un lot mai numeros, o bancă mai bună. Rapid deocamdată nu are o bancă foarte bună deocamdată şi are şi doi jucători accidentaţi.

Mie nu îmi plac fundaşii centrali ai FCSB-ului! Mie nu îmi plac! Chiar dacă a dat gol, Dawa nu este un jucător de nivelul FCSB-ului, din păcate”, a spus Victor Becali, la finalul meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed