Omul lui Mihai Rotaru a recunoscut. Ce se întâmplă la CSU Craiova + Dezvăluiri despre viitorul antrenor: ‘Vă dau cuvântul meu de onoare!’

Omul lui Mihai Rotaru a recunoscut. Dragoş Bon spune că echipa este în criză, după egalul cu rivalii de la FCU Craiova, scor 1-1.

Antrenorul anunță că nu știe nimic despre Ivaylo Petev, cel care ar prelua banca oltenilor. Bulgarul a fost în tribune la derby.

„La asemenea întâlniri nu mai contează locul din clasament. A fost un joc plăcut pentru telespectatori, noi nu ne regăsim. Etapele trec şi la final va fi greu să rămânem în obiective dacă risipim aşa puncte. Suntem acolo, am rămas pe primele 4, e foarte important să ne trezim. Am spus-o şi după precedentele partide. Dacă nu reuşeşti să câştigi, nu poţi să te ajuţi.

Aşa sunt derby-urile, spectaculoase, cu răsturnări de situaţie, cu mulţi nervi. E îngrijorător că timpul trece şi nu reuşim să câştigăm. Jucătorii noştri de atac nu marchează, îi aşteptăm să o facă. Cred că s-a creat un blocaj… Ivan, Markovic, Koljic, Mitriţă, jucători cu experienţă mare, nu reuşesc să marcheze. Sper să se rupă această pasă neagră.

E posibil, nu pot să vă contrazic, nu am nicio informaţie din postura mea de antrenor secund. Vă dau cuvântul meu de onoare. Aveţi oameni din conducere care vă pot răspunde (n.r. despre Ivaylo Petev)”, a declarat Dragoş Bon.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed