Adrian Mititelu nu s-a mai abținut! Avertisment pentru jucători înaintea derby-ului Olteniei: ‘Mai important e orgoliul’

Adrian Mititelu nu s-a mai abținut! Avertisment pentru jucători înaintea derby-ului cu rivalii din Bănie. Patronul FCU Craiova și-a asigurat victoria în această seară. Se anunță o seară de foc pe Oblemenco!

Adrian Mititelu a prefațat duelul dintre FCU Craiova și CSU Craiova! A transmis un mesaj categoric înainte de partidă. Atmosferă de foc în vestiarul din Bănie!

Adrian Mititelu nu s-a mai abținut!

Cel mai așteptat duel din Craiova are loc astăzi! FCU va da piept cu CSU, sâmbătă seară, de la ora 21.15!

Adrian Mititelu a făcut o scurtă analiză a partidei cu rivala, chiar înainte de derby. Finanțatorul celor de la FCU iese la atac temător, lipsindu-se de doi dintre jucătorii de bază ai formației: Juan Bauza și William Baeten.

„Sâmbătă jucăm fără Mitriță și Ivan în varianta noastră. Dar avem jucători de viteză, avem jucători buni, care pot să facă diferența. Sunt Bahassa, Sidibe, Chițu, jucători care pot oricând să bage spaima în adversari.

E un meci în care ei pornesc favoriți. Suntem conștienți, chiar dacă și ei trec printr-un moment mai puțin bun, au totuși valoare, calitate, experiență, multe meciuri pe care le-au câștigat și au căpătat o anumită aură și curaj.

Dacă îi batem noi iar, nu le va fi foarte bine. E un meci cu dublă conotație. Pe lângă puncte, cred că mai important e orgoliul cu noi. Se vor autodepăși și va fi un meci greu. Eu zic că este un meci de 51-49% șanse pentru ei!”, a declarat Mititelu, potrivit Sport Total FM.

CSU Craiova este ocupanta poziției a 4-a în clasamentul Superligii, în timp ce formația lui Adrian Mititelu se află pe locul 13 în ierarhie.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed