Momente de groază pentru Adrian Mutu! Autocarul celor de la Neftchi Baku, implicat într-un accident de circulație

Momente de groază pentru Adrian Mutu! Autocarul celor de la Neftchi Baku a fost implicat într-un accident de circulație. Adrian Mutu decisese ca formația lui să se deplaseze spre Gabala încă de vineri, pentru a se pregăti înainte de următorul meci.

Neftchi Baku va evolua cu Gabala, duminică, 5 noiembrie, de la ora 14:00, în duelul din etapa a 12-a din Azerbaidjan.

Adrian Mutu a hotărât ca formația lui să se deplaseze spre Gabala încă de vineri, astfel încât elevii săi să aibă timp pentru a se acomoda cu terenurile de acolo.

Momente de groază pentru Adrian Mutu și echipa sa

Pe drum, autocarul în care se afla delegația celor de la Neftchi Baku a fost implicat într-un accident de circulație.

Conform presei azere, incidentul s-ar fi petrecut în localitatea Bayil, ca urmare a neatenției unui alt participant la trafic.

Totuși, evenimentul rutier nu a fost unul grav, iar autocarul în care se afla echipa lui Mutu și-a putut continua călătoria înspre Gabala.

Neftchi se situează pe poziția a 5-a în clasament, formația având 15 puncte după 11 runde, cu 6 puncte mai puțin decât Zira, gruparea de pe primul loc.

Echipa lui Adrian Mutu suferise o înfrângere cu Sabah Baku, scor 0-1, în meciul din etapa a 11-a a campionatului din Azerbaidjan.

După acest duel, tehnicianul român a postat pe rețelele de socializare un citat al lui Johan Cruyff, unul dintre cei mai mari jucători și antrenori din istorie.

„Tot ce se întâmplă într-un meci, cu excepția șuturilor, poți face într-un rondo (n.r. tip de antrenament cinci contra doi). Aspectul competitiv, lupta pentru a face spațiu, ce să faci când ești în posesie și ce să faci când nu ai mingea, cum să joci fotbal dintr-o singură atingere, cum să contracarezi marcajul strâns și cum să câștigi mingea înapoi. – Johan Cruyff”, a scris Adrian Mutu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed