Decizie incredibilă a lui Mircea Lucescu. Și-a dat demisia de la Dinamo Kiev: ‘Aici am decis să-mi pun capăt carierei’

Decizie incredibilă a lui Mircea Lucescu. Antrenorul a decis să-și dea demisia de la Dinamo Kiev. Dinamo Kiev a pierdut meciul cu Șahtior, scor 1-0, din etapa a 13-a a campionatului din Ucraina.

Cel mai titrat antrenor român pare că nu vrea să mai stea pe banca tehnică a niciunei echipe, anunțându-și retragerea.

Mircea Lucescu și-a dat demisia de la Dinamo Kiev

Înfrângerea i-a fost fatală lui Mircea Lucescu care nu a mai suportat și a decis să plece de la echipă.

”Mircea Lucescu a demisionat din calitate de antrenor principal al lui Dinamo Kiev. Meciul cu Șahtior a fost ultimul pentru antrenorul român în ”alb-albastru”, a anunțat fosta campioană a Ucrainei.

Dinamo Kiev este la al patrulea meci consecutiv fără victorie în prima ligă a Ucrainei. Are 17 puncte după 10 etape și este pe locul 7. Primele două poziții în actuala ediție de campionat sunt ocupate de Kryvbas, Zhytomyr.

Cel mai titrat antrenor român mai avea contract până în vara anului viitor.

”Astăzi nu aș vrea să vorbesc despre joc. Vreau să spun că am dedicat 15 ani fotbalului ucrainean. Aici am decis să-mi pun capăt carierei. Acesta a fost ultimul joc. Mi-am luat rămas bun de la jucătorii mei, de la Șahtior. Vă mulțumesc tuturor. Mi-ar fi plăcut să se termine altfel. Totul s-a terminat – cariera mea, dragostea mea, viața mea. Totul are un început și un sfârșit”, a spus Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

Se pare că Alexander Shovkovsky este cel care urmează să preia conducerea tehnică a celor de la Dinamo.

Lucescu este al doilea cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului. Are 35 de trofee în  la egalitate cu Pep Guardiola. Primul loc este ocupat de Sir Alex Ferguson (49).

De-a lungul carierei sale, Lucescu a antrenat echipa națională a Turciei, Zenit, Șahtorr Donețk, Beșiktaș, Galatasaray, Rapid, Inter, Reggiana, Brescia, AC Pisa, Dinamo, echipa națională a României și Corvinul Hunedoara.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed