Marius Șumudică a aflat verdictul. Decizie oficială. Sumă uriașă câștigată de antrenorul român

Marius Șumudică este în culmea fericirii. S-a aflat decizia în procesul dintre antrenorul român și fosta sa echipă, Al-Raed.

Șumudică a plecat în această vară de la clubul saudit după unele discuții cu șefii clubului. Mai avea un an de contract și a cerut despăgubiri pentru a semna rezilierea.

Marius Șumudică a câștigat procesul

Marius Șumudică a plecat în luna iulie de la Al-Raed, după unele neînțelegeri cu șefii clubului. Despărțirea nu a fost în cele mai bune condiții, antrenorul cerând despăgubiri pentru că mai avea un an de contract. Cum saudiții nu au vrut să plătească suma solicitată de român s-a ajuns la un proces la FIFA.

După cinci luni a venit decizia. Trebuie să primească de la Al-Raed 170.000 de euro, suma reprezentând patru salarii, anunță Fanatik. Decizia nu este una definitivă, dar șansele ca saudiții să mai poată face ceva sunt foarte mici.

”Am refuzat și cazul este la FIFA”

”Au încercat să facă o negociere, am refuzat și cazul este la FIFA. Trebuie să-mi plătească despăgubiri. Au vrut să plătească… Negocieri. Nu am fost de acord. Nu au vrut săMarius șu plătească tot. S-a încheiat, de două zile sunt antrenor liber. Cazul a fost transmis către FIFA.

Există o problemă. Au rămas trei cluburi la care nu au fost alegeri, vor avea loc în următoarea perioadă. Mai sunt două sau trei care nu și-au numit președintele. Ei vor să aducă nume foarte mari.

Am stat de vorbă, am înțeles că vor să elimine mulți dintre actualii angajați și să aducă alții. Erau doar doi sau trei antrenori care aveau contracte pe perioade mai mari de un an. Eu aveam doi ani, având un sezon bun la Shabab”, a declarat Marius Șumudică, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed