Bătaie pe un jucător, între Barcelona si Juventus: de ce este dorit fundașul de ambele echipe

Juventus îl va pierde cel mai probabil pe Matthijs de Ligt (22 de ani) vara aceasta, după ce olandezul a fost convins de cei de la Bayern să li se alăture din sezonul următor.

„Bătrâna Doamnă” este dispusă să îl cedeze în schimbul sumei corecte și a găsit deja și înlocuitorul său, în cazul în care fundașul va ajunge în Bundesliga.

Potrivit presei spaniole, Juventus l-a identificat pe Kalidou Koulibaly (31 de ani) drept înlocuitorul perfect pentru De Ligt, potrivit digisport.ro.

Vestea este una proastă pentru Barcelona, care vrea să îl aducă pe senegalez pe Camp Nou de mai mult timp, însă suma cerută de Napoli este considerată prea mare.

Având în vedere problemele financiare cu care se confruntă catalanii, Juventus ar pleca favorită în cursa pentru Koulibaly, deoarece poate oferi atât o sumă de transfer mai mare, cât și un salariu mai consistent.

Luna trecută, fundașul pe care Napoli a refuzat să-l vândă chiar și pentru 100 de milioane de euro a vorbit despre viitorul său. Koulibaly spunea că vrea să ia o decizie curând, însă nu a făcut-o nici până în momentul de față.

„Viitorul meu? Deocamdată sunt în Senegal. Apoi vom vedea. Barca? Nu vreau să te mint, deocamdată nu știu.

Sunt concentrat pe echipa națională , nu am vorbit cu nimeni. Dar aș vrea să mă hotărăsc foarte curând”, a spus Kalidou Koulibaly, citat de Barca Universal.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed