Mihai Rotaru, atac fără precedent la Mircea Rednic: ‘Noi nu l-am numit ’Strâmbuțu’!’

Mihai Rotaru, atac fără precedent la Mircea Rednic. Patronul oltenilor a fost furios după declarațiile făcute de antrenorul arădenilor la finalul meciului din Cupa României.

CSU Craiova a câștigat meciul cu UTA, scor 1-0, în etapa a doua a grupelor competiției.

Mihai Rotaru, atac fără precedent la Mircea Rednic

Mircea Rednic a declarat după meciul cu oltenii că adevărata Craiova în opinia sa este echipa lui Adrian Mititelu. Mihai Rotaru s-a enervat cumplit și l-a atacat pe antrenor. Șeful oltenilor i-a transmis că este antrenor – impresar, după ce a transferat foarte mulți fotbalisti la UTA și că face glumițe de stradă.

„Cu domnia sa din postura asta de antrenor-agent nu o văd bine pe respectabila bătrână Doamnă… Și ar fi mare păcat pentru ce reprezintă UTA pentru fotbalul românesc. Retorica pe care a avut-o antrenorul lor nu îi face cinste, iar declarații ca cele date de domnia sa sunt glumițe de stradă, nu de un antrenor respectabil.

E ca și cum noi l-am numi ’Strâmbuțu’. Trebuie să înțeleagă că într-o liga profesionistă discursul oficialilor trebuie să fie cu totul și cu totul altul”, a declarat Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Ce a declarat Mircea Rednic după meci

„Normal că mai e mult de muncă, meciurile care urmează sunt grele. Iar avem meci de cupă. Am fost ca Cireşarii, am plecat de la Arad, Timişoara, Bucureşti, Constanţa… am venit cu autocarul la Craiova. Mergem iar la Arad. Marţi la Oradea, avem meci de Cupă, după care meciul cu Dinamo. Ar fi păcat ca după victoria de azi să nu mai înlănţuim o victorie.

Până la meciul cu Dinamo avem meciul de Cupă cu… U Craiova. Pentru mine asta e echipa, a lui Adrian (n.r. Mititelu). Să nu se supere nimeni, dar asta e Craiova. (Reporter: Cealaltă cum se numeşte?) Craioviţa! Pentru mine, îmi cer scuze, dar eu ştiu cum s-a pornit echipa asta, eu am antrenat echipa asta. Şi îmi pare rău pentru că nu au echipă, dar jucători au. Individual chiar foarte buni!„, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Avertisment teribil pentru Gică Hagi! Verdictul dat de către finul Adrian Mutu. Farul nu mai are nicio şansă

Avertisment teribil pentru Gică Hagi! Verdictul dat de către...

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed