Anunțul momentului făcut de Adrian Mutu! Reacția Briliantului după ce fanii de la Neftchi Baku i-au cerut demisia

Anunțul momentului făcut de Adrian Mutu! Reacția Briliantului după ce fanii de la Neftchi Baku i-au cerut demisia. Nu s-a mai abținut și a transmis un mesaj către toți contestatarii din Azerbaidjan.

Adrian Mutu, mesaj categoric către suporterii azeri! Tehnicianul român a fost călcat pe nervi după ce au cerut insistent demiterea sa din funcție.

Anunțul momentului făcut de Adrian Mutu!

Adrian Mutu nu s-a mai abținut și a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în vederea tuturor suporterilor care doresc demiterea sa de pe banca tehnică a celor de la Neftchi Baku.

Neftchi a pierdut ”acasă” în fața celor de la Sabah Baku, scor 0-1, fapt ce i-a făcut pe suporterii azeri să reacționeze deplasat față de tehnicianul român, solicitând neîncetat demisia sa.

”A fost un meci frumos, ambele echipe au luptat și au vrut să câștige. Norocul a fost de partea adversarului. Greșelile individuale au făcut diferența!”, a fost reacția lui Adrian Mutu, la finalul partidei.

Lăsând la o parte jignirile pe care le primește din partea fanilor, Adrian Mutu a ales să le răspundă contestatarilor, însă nu cu aceeași monedă.

”Cum să joci fotbal dintr-o singură atingere”

Antrenorul român a postat un citat, marca Johan Cryuff, unul dintre cei mai mari fotbaliști și antrenori din istorie. Mutu a dat de înțeles că indiferent de greutățile care vor urma, va sta neclintit, concentrându-se în continuare pe bunăstarea formației azere.

”Tot ce se întâmplă într-un meci, cu excepția șuturilor, poți face într-un rondo (n.r. tip de antrenament cinci contra doi). Aspectul competitiv, lupta pentru a face spațiu. Ce să faci când ești în posesie. Ce să faci când nu ai mingea. Cumm să joci fotbal dintr-o singură atingere, cum să contracarezi marcajul strâns și cum să câștigi mingea înapoi! – Johan Cruyff”, a fost mesajul postat pe Facebook de Adrian Mutu.

Neftchi Baku se află pe locul 5 în clasamentul campionatului din Azerbaidjan, cu doar 15 puncte obținute în urma celor 11 partide disputate până în prezent.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed