Marius Șumudică vrea să facă mișcarea momentului. A pus ochii pe jucătorul lui Gigi Becali

Marius Șumudică vrea să facă mișcarea momentului. A pus ochii pe jucătorul lui Gigi Becali și este pregătit să-i ofere un salariu dublu decât primește în prezent.

Mutarea ar putea să aibă loc în această iarnă, mai ales că fotbalistul a ieșit deja din grațiile latifundiarului din Pipera.

Marius Șumudică vrea un jucător de la FCSB

Marius Șumudică ar dori să-l transfere la Gaziantep pe Damjan Djokovic, potrivit sport.ro.  Cei doi au mai lucrat și în trecut în Arabia Saudită, la Al-Raed.

Croatul a jucat în acest sezon în 17 partide și a marcat 4 goluri. A intrat însă în dizgrațiile patronului, așa că stă mai mult pe banca de rezerve. Turcii se pare că i-ar oferi un salariu dublu. Djokovic are acum 20.000 de euro, salariu considerat mare de Gigi Becali.

Latifundiarul are în acest moment alți preferați Adrian Șut, Mihai Lixandru și Ovidiu Popescu pe postul mijlocașului croat, așa că acesta pare tentat să accepte oferta din Turcia.

„Spre surprinderea mea, nu joacă ce juca cu mine la Al-Raed. Vine foarte mult în spate, coboară, nu mai apare la finalizare, încearcă să controleze mijlocul terenului. E adevărat că ține mijlocul terenului din punctul de vedere al posesiei, coboară foarte mult între fundașii centrali sau în lateral de fundașii centrali, dându-le libertate lateralilor să urce și interilor.

Și la mine îi plăcea, dar eu îl goneam de acolo. Mereu îi spuneam ‘te rog, urcă’. Îl foloseam mai sus inter, pentru că lovește foarte bine mingea. Poate să joace și șesar, dacă joacă cu încă unul lângă el”, declara Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Damjan Djokovic a mai jucat în cariera sa la Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, CFR Cluj, Livorno, Gazelec Ajaccio, Greuther Furth, Spezia, HNK Rijeka, Caykur Rizespor și Adana Demirspor.

Are în palmares patru titluri de campion în Liga 1, două trofee Supercupa României, și un loc doi în Slovacia (2009-2010).

În acest moment, formația pregătită de Marius Șumudică, Gaziantep FK, este pe locul 16 în Super Lig, cu 9 puncte acumulate în 10 meciuri jucate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed