Probleme mari pentru Marius Şumudică! Antrenorul român nu a avut nicio şansă. Ce au făcut cei de la Gaziantep

Probleme mari pentru Marius Şumudică! Antrenorul român nu a avut nicio şansă. S-a aflat ce au făcut cei de la Gaziantep în deplasarea cu Beşiktaş. Trupa românului a fost învinsă firi drept de apel în etapa cu numărul 10 din Superliga Turciei.

Marius Şumudică a pierdut pe terenul lui Beşiktaş, dar reuşitele au venit abia în partea secundă. Ucan a deschis scorul în minutul 63, iar Tosun a închis tabela în minutul 75.

Probleme mari pentru Marius Şumudică!

După această înfrângere, echipa lui Marius Șumudică a rămas cu 9 puncte, dar se află în continuare pe locul 16 în clasament, primul care asigură salvarea directă de la retrogradare. Gaziantep are un punct în plus față de Istanbul Bașakșehir, ocupanta poziției a 17-a.

La finalul meciului din etapa trecută, câștigat de Gaziantep FK pe teren propriu cu scorul de 1-0 în fața celor de la Antalyaspor, antrenorul a făcut spectacol la conferința de presă. S-a comparat cu un Ferrari. A spus că e greu ca echipa sa să fie învinsă în acest sezon, dacă jucătorii săi nu comit erori personale importante.

„Așa cum clubul mă plătește pe mine și eu am acceptat să plătesc dacă fac greșeli. Dar nu vreau să o iau în direcția aia, ci să mențin clubul în prima ligă.

Sunt foarte optimist. Dar vreau să mai spun ceva. Cum am spus, eu sunt diesel. Dar apoi sunt ca un Ferrari. Vreau să învăt limba turcă, pentru că îmi place țara asta, îmi place viața de aici. Așa cum am promis, vreau să-mi cumpăr o casă aici. Asta simt eu în inima mea. Și familia mea se simte foarte bine în această țară.

Le promit tuturor, fanilor, șefilor clubului, că Gaziantep va rămâne în prima ligă pentru că am ales jucătorii care trebuie. Toți jucătorii contribuie însă la performanțe, nu doar Drăguș, Niță, Morais. Dacă nu comitem greșeli personale, e greu ca cineva să ne bată”, a spus atunci Marius Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed