S-a decis soarta lui Ianis Hagi! Anunţ surpriză despre tricolor. Edi Iordănescu trebuie să ştie

S-a decis soarta lui Ianis Hagi! Anunţ surpriză despre tricolor. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Sunt dezvăluiri de ultimă oră despre unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei naţionale.

Ianis Hagi a reușit să ajute la singurul gol al celor de la Deportivo Alaves în meciul de duminică seara, împotriva celor de la Atletico Madrid, scor 2-1, din etapa a 11-a din La Liga. Jucătorul român a fost introdus în ultimele 30 de minute și i-a oferit o pasă decisivă lui Guevara, în minutul 90+6.

S-a decis soarta lui Ianis Hagi!

Ianis Hagi a fost notat cu 7.2 de Sofascore. Prestațiile acestuia nu au fost trecute cu vederea nici de jurnaliștii scoțieni. Cei de la ibroxnews.com anunţă că mijlocașul român ar putea fi chemat înapoi la Rangers.

„Philippe Clemente ar putea renunţa la împrumutul lui Ianis Hagi şi să îl aducă la echipă, ca urmare a ultimelor prestaţii ale românului. El a jucat 27 de minute în meciul de la Madrid şi a oferit un assist, a avut un procentaj al driblingurilor de 100% şi a câştigat toate duelurile aeriene.

Creativitatea lui Hagi este ceva ce i-a lipsit lui Rangers până acum, în acest sezon. Todd Cantwell şi Nicolas Raskin au reuşit câte o pasă decisivă, astfel că revenirea lui Ianis ar fi o opţiune tentantă pentru noul antrenor al lui Rangers„, au scris scoțienii.

Deportivo Alaves nu are opţiunea unui transfer definitiv a lui Ianis Hagi. Prin urmare, Rangers poate în orice moment să îl aducă înapoi pe internaţionalul român.

Înaintea meciului cu Atletico, Ianis Hagi a avut parte de o prezentare specială făcută de Mundo Deportivo. „Mini Maradona din Carpaţi vine pe Metropolitano!”, au titrat jurnaliştii spanioli.

Antrenorul lui Alaves: „Nu mă uit la asta”

Luis Garcia Plaza a vorbit despre prestaţiile jucătorilor săi care au evoluat la echipele naţionale în pauza internaţională, potrivit infobiwenger.com.

„Doar pentru că au jucat zilele acestea nu asigură continuitatea în campionat. De exemplu Abqar, care nu a jucat niciun minut pentru Maroc. Nu mă uit la asta. Da, este important ca ei să marcheze goluri pentur echipele lor naționale pentru că acesta este un semn bun (n.r. despre Samu și Hagi)”, a declarat Luis Garcia Plaza, antrenorul lui Alaves.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed