Gest şocant al lui Gigi Becali! Ce i-a făcut marelui său duşman. Anunţ în direct despre Florin Talpan

Gest şocant al lui Gigi Becali! S-a aflat ce i-a făcut marelui său duşman. Anunţ în direct despre Florin Talpan. Latifundiarul din Pipera a luat o decizie surprinzătoare în scandalul momentului.

Gigi Becali spune că l-a iertat pe Florin Talpan. Mai mult, şi-a retras plângerea penală pentru înşelăciune la adresa juristului de la echipa Armatei.

Gest şocant al lui Gigi Becali!

În urmă cu două săptămâni, Gigi Becali a dezvăluit că i-a făcut plângere penală lui Florin Talpan pentru înşelăciune. Juristul ar fi pus în executare de două ori o sumă pe care trebuia să o primească de la milionar, dar pe care apoi a trebuit să îi restituie.

Acum a decis să-şi retragă plângerea la adresa lui Florin Talpan şi să îl ierte pe jurist. “Referitor la Talpan, am dat telefon ieri la avocat şi mi-am retras plângerea penală. Mi-am zis la cât greşesc eu, Dumnezeu mă iartă de atâta timp, de zeci de ani şi tot greşesc.

A greşit şi Talpan, eu de ce să nu-l iert? Zice şi Sfântul apostul Pavel: «Cel ce-ţi ia haina nu-l împiedica să-ţi ia şi cămaşa». Şi am auzit asta. Banii o să îi cer, probabil îi iau într-un an.

Dar nu mai fac plângere penală. A greşit omul. Sau poate e bolnav. Are ceva la căpăţână. Ce fac? Îl bag la puşcărie pe om?”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Gigi Becali l-a acuzat de înşelăciune pe Florin Talpan. Juristul a pierdut procesul de calomnie înaintat împotriva patronului de la FCSB în urma unor declaraţii făcute de latifundiar în urmă cu cinci ani. Juristul, în loc să restituie suma de 25.000 de euro, ar mai fi pus în executare alţi 5000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed