Cristi Borcea va fi şocat! Ce a putut să facă femeia celebră care l-a părăsit pe fiul milionarului. Imagini virale / Foto

Cristi Borcea va fi şocat! S-a aflat ce a putut să facă femeia celebră care l-a părăsit pe fiul milionarului. Imagini virale cu tânăra care s-a iubit mai mult timp cu băiatul cel mare al fostului şef al lui Dinamo.

Băiatul lui Cristi Borcea tocmai s-a despărţit de frumoasa Denisa. Bruneta l-a uitat definitiv pe băiatul milionarului.

Cristi Borcea va fi şocat!

Tânăra care este poreclită „Regina din Timișoara” a trecut rapid peste despărțirea de Angelo. Pare că vrea să îi facă în ciudă fiului milionarului care a fost acționar la Dinamo.  După ce a rupt relația cu Angelo Borcea după scurta lor vacanță în Miami, Denisa postează imagini incendiare pe Instagram.

Bruneta care a absolvit în vară Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara este urmărită pe rețelele de socializare de peste 10.000 de persoane. Tocmai a fost prezentă la o petrecere în Belgrad. Acolo a purtat o rochie mulată, extrem de decoltată, cu ajutorul căreia a reușit să atragă toate privirile.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de md.denise (@xmd.denise)

Angelo nu este singurul copil al lui Cristi Borcea. Fostul acționar de la Dinamo are 9 copii cu patru femei. Valentina Pelinel i-a dăruit milionarului trei copii. Milan și gemenele Indira și Rania.

Mihaela Borcea i-a dăruit și ea trei copii. Patrick și gemenii Antonia și Angelo. Alina Vidican a adus pe lume doi copii de pe urma relației cu Cristi Borcea. George Alexandru și Gloria. Milionarul mai are o fetiță din relația cu Simona Voiculescu pe care o cheamă Carolyn.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed