Vestea momentului despre Ianis Hagi! Ce au anunţat spaniolii după meciul cu Atletico Madrid. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Vestea momentului despre Ianis Hagi! S-a aflat ce au anunţat spaniolii după meciul cu Atletico Madrid. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Antrenorul lui Alaves l-a introdus pe internaţionalul român în minutul 63.

Ianis Hagi a avut un joc apreciat de toată lumea în deplasarea cu Atlético Madrid, scor 1-2. După ce a fost introdus şi-a pus amprenta asupra jocului echipei sale.

Vestea momentului despre Ianis Hagi!

Ianis Hagi a fost trimis pe teren la 0-2, în minutul 63, când i-a luat locul lui Jon Guridi. După acest eșec, Alavés este pe locul 17 în La Liga, cu 9 puncte acumulate în primele 11 runde. Bascii au șansa de a urca în clasament în etapa viitoare. Atunci au meci pe propriul teren, cu codașa Almería, care până acum a strâns numai 3 puncte.

Hagi Jr. a fost aproape să marcheze în minutul 83, când a trimis milimetric pe lângă poarta lui Oblak. „În acele minute, Hagi a părut să fie singurul jucător al lui Luis García care era cu adevărat pe teren”, a notat publicația AS.

Românul și-a trecut în cont o pasă de gol, în minutul 90+6. L-a servit pe Ander Guevara, care a înscris pentru basci. Ianis a încasat și un cartonaș galben, după o intrare întârziată asupra lui Witsel, în minutul 85 al partidei de pe Wanda Metropolitano.

Şi Marca l-a notat cu două stele, la fel ca pe portarul Sivero. În rest, toți ceilalți jucători de la Alavés au primit câte o stea. Marca notează și că intrarea lui Hagi a încins meciul. „Mai întâi a avut o șansă de a înscrie, apoi a oferit o pasă de gol, dar reușita a venit prea târziu pentru Alavés”, spun ibericii.

Publicația bască El Correo l-a notat pe Ianis Hagi cu 7, cea mai mare notă din echipa lui Alavés, la fel ca portarul Antonio Sivero. „Calitate cu mingea la picior, a fost aproape de gol și a dat un assist”, a scris sursa citată.

El Correo consideră că introducerea pe teren a românului a resuscitat jocul lui Alavés. „Intrarea sa în a repriza a doua a adus un alt suflu atacului, mai ales în minutele de final. Românul a fost activ și a adus claritate în jocul cu mingea al echipei, claritate care lipsea”, a mai adăugat publicația bască.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed