Vestea momentului despre Cristina Neagu! Messi din handbal face senzaţie în Champions League. A fost, din nou, decisivă pentru echipa primăriei

Vestea momentului despre Cristina Neagu! Messi din handbal face senzaţie în Champions League. A fost, din nou, decisivă pentru echipa primăriei. CSM Bucureşti a reuşit o nouă victorie în cea mai importantă competiţie din handbalul feminin.

Cristina Neagu face senzaţie în Champions League. Şi-a condus echipa spre victorie în deplasare, în sala unde a scris istorie.

Vestea momentului despre Cristina Neagu!

Echipa Cristinei Neagu, campioana CSM Bucureşti a învins duminică, în deplasare, formaţia muntenegreană Buducnost Podgorica. A fost 29-24, la pauză 17-12, în etapa a VI-a din grupa A a Ligii Campionilor.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Vukcevic 6 goluri, Godec 6, pentru Buducnost, respectiv Neagu 6, Kobylinska 6, Ingstad 6, pentru CSM.

În etapa a VI-a s-au mai disputat meciurile dintre DVSC Debrecen – Brest 31-24, IK Savehof – Gyor 26-29 şi Odense – SG BBM Bietigheim 42-29.

În primele etape, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 28-24 cu Odense, 24-26 cu SG BBM Bietigheim, 23-27 cu Gyor, 41-26 cu IK Savehof şi 28-30 cu Brest.

După şase etape, campioana României se află pe locul 4, cu 6 puncte, iar în etapa viitoare va juca pe teren propriu, cu DVSC Debrecen, în 11 noiembrie. În grupa B a competiţiei evoluează şi vicecampioana Rapid Bucureşti.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed