S-a decis soarta lui Radu Drăguşin! Dezvăluiri de ultimă oră despre viitorul tricolorului. Edi Iordănescu trebuie să ştie

S-a decis soarta lui Radu Drăguşin! Dezvăluiri de ultimă oră despre viitorul tricolorului. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Sunt informaţii de ultimă oră despre jucătorul celor de la Genoa.

Radu Drăguşin pare că nu va mai juca pentru  mult timp la Genoa. Mai multe echipe sunt interesate de fundaşul central al grifonilor.

S-a decis soarta lui Radu Drăguşin!

Evoluţiile bune din Serie A, dar şi din preliminariile EURO 2024 l-au făcut interesant pe Radu Drăguşin pentru marile echipe. Italienii i-au dublat recent salariul, dar vor reuşi cu greu să-l mai ţină la echipă.

Internaționalul român nu ar urma să mai rămână foarte mult la „Grifoni”, deoarece este monitorizat de echipe importante din Europa. O ofertă este iminentă câtă vreme fundașul central joacă cel puțin la fel de bine până acum.

Drăgușin a avut o evoluție solidă la cel mai recent meci din Serie A, cu Salernitana, scor 1-0. Cu această ocazie, impresarul său, Florin Manea, a anunțat cluburile care l-au monitorizat live că prețul de pornire este de 25 de milioane de euro, conform prosport.ro.

„Aseară, două cluburi din Premier League au fost în tribune și l-au urmărit din nou pe Radu Drăgușin. Îl tot monitorizează! Le-am spus să vină cu propunerea: să ofere ei 25 de milioane și mai vedem.

Acum mă întâlnesc cu cei de la Genoa, îi aștept, pentru că îi prelungim contractul lui Radu.

Acum, mai trebuie să se alinieze și planetele, pentru că nu e ușor să fii român. Dacă era croat sau sârb, probabil că valora mai mult de 40 de milioane”, a spus Manea, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed