Probleme mari pentru Mircea Lucescu! Pas fals al celor de la Dinamo Kiev în Ucraina. Meciul s-a terminat în urmă cu puţin timp

Probleme mari pentru Mircea Lucescu! Pas fals al celor de la Dinamo Kiev în Ucraina. Meciul s-a terminat în urmă cu puţin timp. Echipa pregătită de antrenorul român a reuşit doar un egal, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Kolos Kovalivka.

Echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev a deschis scorul în minutul 19 al partidei, prin golul lui Oleksandr Tymchyk.

Probleme mari pentru Mircea Lucescu!

Echipa lui Mircea Lucescu a luat gol imediat după pauză. Gazdele au reuşit să egaleze în minutul 51, după reuşita lui Valerii Luchkevych. Kievenii au rămas în zece din minutul 63, când Vladyslav Vanat a primit al doilea cartonaş galben, dar scorul nu s-a mai schimbat.

S-a încheiat 1-1, iar Dinamo Kiev a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie în campionat. După 12 etape Dinamo şi Mircea Lucescu sunt pe locul 7, cu 16 puncte, la zece puncte de lider. Totuşi, echipa din capitala Ucrainei are 3 meciuri mai puţin disputate decât adversarele sale din campionat. Lider surpriză în întrecerea din Ucraina este Kryvbas.

Marea rivală a lui Dinamo Kiev, Şahtior Doneţk e abia pe locul al treilea al clasamentului, cu două meciuri mai puţin decât liderul clasamentului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed