Ianis Hagi face dezvăluirea momentului! Ce spune despre noua sa echipă. Anunţ clar la două luni de la sosirea în La Liga

Ianis Hagi a vorbit despre noua sa echipă din Spania la care a ajuns în urmă cu două luni.

Internaționalul român a fost împrumutat pentru un sezon de Rangers la Deportivo Alaves pe 27 august 2023.

Ianis Hagi face dezvăluirea momentului despre Deportivo Alaves

Fostul antrenor de la Rangers a decis că nu maai are nevoie de Ianis Hagi în acest sezon, așa că românul a fost împrumutat în Spania.

Până acum a jucat în 6 meciuri în La Liga. Deportivo Alaves este pe locul 15 în La Liga, cu 9 puncte după 9 meciuri. Ianis Hagi a acordat un interviu în care a vorbit despre perioada petrecută în Spania.

„Dacă ar fi să fac un bilanț al ultimelor trei meciuri ale lui Alavés înainte de pauza competițională, cred că am jucat bine. Și sentimentele mele sunt pozitive. Vom continua să muncim din greu și să luptăm pentru fiecare meci. Suntem pe drumul cel bun. Sunt sigur că rezultatele vor merge în direcția bună”, a declarat Ianis Hagi, potrivit estadiodeportivo.com.

Spaniolii nu au putut să nu îl compare pe Ianis cu tatăl său.

„Ianis Hagi este una dintre noile vedete din La Liga. Fotbalistul român a ajuns în ultimul moment al pieței de transfer de vară la Deportivo Alavés de la Rangers, împrumutat. Fotbalistul caută să reușească în Spania. Așa cum se întâmplă peste tot, este comparat cu tatăl său Gică Hagi, care a jucat la Barcelona și Real Madrid”, au titrat spaniolii.

De altfel, și internaționalul român vorbea despre presiunea pe care o resimte.

„Este o presiune pe care am avut-o mereu. Deși de mic îmi place să fiu fiul unui mare jucător pentru că îmi creează motivație în fiecare zi. Jucând pentru Alavés, ai o responsabilitate față de oameni, deoarece tot orașul este în spatele tău și te încurajează mereu pe stadion”, a declarat Ianis Hagi, potrivit estadiodeportivo.com.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed