Umilinţă totală pentru Cristi Borcea! Ce i-au făcut milionarului. Nici Valentina Pelinel n-a scăpat / Foto

Umilinţă totală pentru Cristi Borcea! S-a aflat ce i-au făcut milionarului. Nici Valentina Pelinel n-a scăpat. Totul a devenit public în urmă cu puţin timp, iar scandalul este absolut uriaş.

Cristi Borcea a păţit-o grav de tot. O simplă imagine alături de Valentina Pelinel a stârnit furia şi criticile oamenilor, pe reţelele de socializare.

Umilinţă totală pentru Cristi Borcea!

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au încasat-o grav de tot. Asta din cauza unei simple fotografoo postate pe Instagram. Cei doi sunt îmbrăcaţi lejer, iar milionarul o pipăie pe posterior pe soţia lui.

Valentina Pelinel apare în cămaşă de noapte în poza respectivă. Borcea şi soţia lui au primit numeroase comentarii negative din pricina pozei respective. „În locul dumneavoastră aş sterge această poză. Parcă sunteți mahmuri, dezlânați, deșirati… whatever. Pozitia, picioarele nelucrate, părul, expresia feţei…. a ta, a lui, a voastră împreună… Horror”, a fost comentariul dur trimis de cineva pe Instagram.

„Ce poză nereuşită” şi „Două mumii” au fost alte comentarii negative primite de cei doi.

În ciuda reacţiilor dure, poza respectivă a adunat peste o mie de like-uri în trei zile. Au existat şi persoane care le-au luat apărarea celor doi. „Ce oameni răi. În loc să-și vadă gunoiul din curtea lor își dau cu părerea despre dreapta și stânga” şi „Mă da’ câtă răutate să aveţi în voi” au fost comentariile celor care i-au apărat pe Cristi Borcea şi Valentina Pelinel.

Sursa foto Instagram

Borcea şi soţia sa şi-au unit destinele în 2018. Borcea a părăsit-o pe Alina Vidican pentru a fi cu actuala soţie. De altfel, Pelinel l-a schimbat enorm pe milionar. Dintr-un aventurier, acesta a devenit un familist convins de când şi-a unit destinele cu blonda.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed