Omul lui Gică Hagi, mesaj pentru Edi Iordănescu! Anunţ clar înaintea duelurilor decisive pentru EURO 2024. Ce este obligat să facă selecţionerul

Omul lui Gică Hagi a avut un mesaj pentru Edi Iordănescu înaintea duelurilor decisive pentru EURO 2024.

Tricolorii ssunt pe primul loc în Grupa I din preliminariile EURO 2024 și mai au de jucat cu Israel și Elveția.

Ciprian Marica, mesaj pentru Edi Iordănescu

Ciprian Marica le transmite tricolorilor că trebuie să profite de faptul că naționala din Israel are un program extrem de încărcat. Reprezentativa din „Țara Sfântă” va juca patru meciuri în decurs de doar nouă zile, după ce partidele au fost amânate din cauza conflictului militar.

Fostul internațional crede că disputarea meciului la Budapesta ar fi un dezavantaj clar pentru elevii lui Edi Iordănescu, și asta din cauza rivalității dintre cele două țări.

„Ar fi o veste proastă dacă vom juca la Budapesta. E clar că din cauza rivalității dintre noi și unguri ne vom aștepta la suporteri care să-i încurajeze și să ne dezavantajeze. Sigur, totul depinde de noi, de nivelul de concentrare, de jocul la care vom ridica, dar per total nu e cea mai bună veste. Să sperăm că nu se vor concretiza. Cu siguranță nu ne mai dorim să jucăm pe un teren prost, dar, mai mult decât atât, nu ne dorim să avem un public ostil. Putem avea această problemă. Să sperăm că nu vom juca acolo.

Auzisem de varianta Cipru, ceea ce ne-ar fi surâs mult mai bine. Dacă am fi jucat în Cipru, era chiar un teren neutru. În Ungaria nu prea ne place nouă, trebuie să recunoaștem. Acum rămâne de văzut. Dacă vom juca la Budapesta nu e cea mai bună veste, însă suntem la mâna noastră și totul depinde de noi. Dacă vrem să ne calificăm, trebuie să demonstrăm că batem Israel oriunde.

Dacă nu va fi cu spectatori, atunci nu ne mai interesează aspectul ăsta. Oriunde se va juca, important e să fie gazonul bun și băieții într-o formă bună.

(n.r. – Israel joacă 4 meciuri în 9 zile) E un avantaj enorm. Noi trebuie să profităm de această situație și această conjunctură. Ar fi și păcat să nu profităm. Ei vor fi obosiți să joace atâtea meciuri în câteva zile”, a declarat Ciprian Marica, potrivit Sport.ro.

Programul naționalei din Israel în noiembrie

Kosovo – Israel, 12 noiembrie
Israel – Elveția, 15 noiembrie
Israel – România, 18 noiembrie
Andorra – Israel, 21 noiembrie

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed