Vestea momentului pentru Edi Iordănescu! Unde se va juca meciul cu Israel. Este răsturnare totală de situaţie

Vestea momentului pentru Edi Iordănescu! S-a aflat unde se va juca meciul cu Israel. Este răsturnare totală de situaţie. Deşi mai este foarte puţin timp până la ora partidei, stadionul nu s-a decis însă.

România-Israel va fi meciul decisiv pentru calificarea la EURO 2024. Băieţii lui Edi Iordănescu nu  ştiu, momentan, unde va avea loc partida.

Vestea momentului pentru Edi Iordănescu!

Inițial, meciul ar fi trebuit să se dispute în Cipru, deoarece Israel se află în plin conflict militar. Planurile s-au schimbat şi israelienii au anunțat joi că partida se va juca în Ungaria. Varianta Budapesta părea sigură, dar între timp ar fi picat și aceasta, conform digisport.ro.

Sursa citată spune că duelul ar putea avea loc, până la urmă, tot în Ungaria, dar la Debrecen. Asta deoarece în capitala Ungariei se dispută, tot pe 18 noiembrie, meciul Belarus – Andorra. Poliția din Budapesta spune că nu poate acoperi cele două partide în același timp și nu şi-a dat acordul ca meciul să aibă loc în capitala Ungariei.

Astfel, în acest moment varianta cea mai probabilă este Debrecen. Ar fi a patra schimbare legată de locația partidei – din Israel la Larnaca, apoi Limassol, Budapesta și în final Debrecen.

Şi naționala lui Edi Iordănescu a fost nevoită să anuleze zborurile charter pe care le-a închiriat în ultimele zile. Așteaptă acum să afle dacă nu va mai avea loc nicio modificare, pentru a rezerva cursa spre din Debrecen.

Programul Grupei I din preliminariile EURO 2024

12 noiembrie 2023

Kosovo – Israel
15 noiembrie 2023

ora 21:45 | Israel – Elveția
18 noiembrie 2023

ora 19:00 | Belarus – Andorra
ora 21:45 | Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo
21 noiembrie 2023

ora 21:45 | ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed