Răsturnare totală de situație în cazul Simonei Halep. Un antrenor român sare să-l apere pe Patrick Mouratoglou. Dezvăluiri incredibile

Răsturnare totală de situație în cazul Simonei Halep. Un antrenor român sare să-l apere pe Patrick Mouratoglou. Dezvăluiri incredibile ale acestuia în plin scandal de dopaj. Nimeni nu se aştepta la o asemenea ieşire.

După mai bine de o lună de când Simona Halep și-a aflat perioada de suspendare în cazul procesului de dopaj, un antrenor român de fotbal sare în apărarea francezului.

Răsturnare totală de situație în cazul Halep. Un antrenor român îl apără pe Patrick Mouratoglou

Ionuț Chirilă nu crede că vina pentru testul anti-doping picat la US Open este a fostului antrenor al Simonei Halep, cu toate că din declarațiile de la tribunal reiese că Mouratoglou a asigurat-o pe Halep că poate folosi suplimentul despre care s-a spus că a fost contaminat cu roxadustat, recomandat de fizioterapeuta Candice Gohier.

„Eu nu cred (n.r. – că Simona a luat suplimentele respective)! Poate nu le-a luat din sursa aia. Sau nu înțeleg. (…) Cu ce îl acuzi pe Patrick?”, a spus Chirilă, potrivit gsp.ro.

Mai mult de atât antrenorul de fotbal și-a dus fetița la Academia lui Patrick Mouratoglou.

„Patrick a făcut cea mai mare școală de tenis din Europa. Are performanțe, are profit. Nu cred că cineva atât de inteligent ca el ar fi putut să riște pentru un asemenea lucru. Eu refuz să cred chestia asta.

E o discuție atât de delicată și de profundă. E foarte greu să faci o acuzație, să pui ștampila pe munca, performanța și viața unui om. Eu sunt mai circumspect”, a mai adăugat fiul fostului mare jurnalist Ioan Chirilă.

Simona Halep nu a fost sinceră de la început

Simona Halep a omis în două rânduri să spună ca a luat suplimentul Keto MCT, ceea ce a făcut ca Agenția pentru Integritatea Tenisului (ITIA) să pună la îndoială sinceritatea româncei.

„Remarcăm că doamna Halep nu a dezvăluit suplimentul Keto MCT în Formularul de control antidoping (DCF) pentru testul ei de urină de pe 29 august 2022. De asemenea, ea nu a menționat asta la interviul ei din 26 octombrie 2022 cu ITIA.

La ședința din iunie, ea a spus că pentru DCF a uitat și că la interviu probabil că tocmai uitase. Asta a fost clar neglijență din partea ei, mai ales la interviu, când este nevoie evidentă de sinceritate”, se arată în motivarea instanței sportive.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed