Mircea Rednic s-a dezlănţuit! Mesaj clar pentru propria echipă după meciul cu Farul: ‘Sunt supărat’ + Ce a vorbit cu Gică Hagi la finalul meciului

Mircea Rednic s-a dezlănţuit! Mesaj clar pentru propria echipă după meciul cu Farul. Cei de la UTA au ajuns la cinci egaluri consecutive după 2-2 în restanţa cu formaţia lui Gică Hagi. Antrenorul arădenilor este mulţumit de rezultat, dar a scos în evidenţă şi greşelile.

Mircea Rednic spune că este mulţumit de rezultat, dar l-au deranjat gafele din apărarea propriei echipe. Mai mult, şi-ar fi dorit ca UTA să marcheze mai mult.

Mircea Rednic s-a dezlănţuit!

„Ţinând cont de situaţiile Farului din repriza a doua sunt mulţumit. Dar în prima repriză am avut situaţii să ne ducem la două goluri. Am reuşit să îi surprindem cu posesie. Păcat că nu am fost lucizi în faţa porţii. Mulţumit, dar mi-aş fi dorit să câştigăm.

Sunt supărat că am luat goluri pe zonă centră, dintr-un corner jumătate. Au avut repriza a doua şi ei ocazii. Nu l-am lăsat pe Ofosu până la final. A venit târziu, are nevoie de timp. Trebuie să gestionez perioada. Avem meciuri şi duminică, miercuri, apoi iar în campionat”, a spus Mircea Rednic, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Mircea Rednic a vorbit şi despre dialogul pe care l-a avut, la finalul meciului, cu Gică Hagi. „Jucătorii care au venit au calitate, dar fizic nu sunt ok. Sper ca la meciul cu Craiova să fie mult mai bine. Sunt supărat şi eu şi Gică Hagi că nu am câştigat”, a mai spus Mircea Rednic, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed