Gică Hagi s-a dezlănţuit! Şi-a băgat echipa în şedinţă după meciul cu UTA: ‘Greşim, ne supărăm’ + Un nou avertisment pentru jucători

Gică Hagi s-a dezlănţuit! Şi-a băgat echipa în şedinţă după meciul cu UTA. Un nou avertisment pentru jucători. După 1-1 cu U Cluj, Farul a comis-o şi cu UTA, tot pe propriul teren, scor 2-2.

Gică Hagi şi-a criticat dur echipa, după finalul meciului. I-a băgat în şedinţă şi le-a reproşat greşelile din meciul cu UTA.

Gică Hagi s-a dezlănţuit!

„Trebuie să revenim. Am făcut o şedinţă cu ei. drumul pe care suntem nu e bun. Greşim şi apoi în teren ratăm, nu ne iese, ne supărăm, ridicăm mâinile. În loc să dăm din mâini trebuie să atacăm şi să urmărim următoarea fază.

Am încercat să găsesc soluţii. Ofensiv a fost foarte bine. trebuia să marcăm şi să câştigăm. Datorită a mici detalii pierdem poziţiile, locul în teren. Le-am spus că micile detalii fac diferenţa”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Gică Hagi le-a dat un mesaj clar jucătorilor. Cine nu face faţă, iese din echipă. Mai are o echipă întreagă, de la copii şi juniori, care pot intra imediat în echipă. „Sunt 10 înşi la copii care aşteaptă şi poate sunt mai buni. Lucăm şi încercăm să producem. Nu ne simţim campioni şi cei mai. Pe Doicaru l-am debutat că Mazilu e accidentat”, a mai spus Gică Hagi, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed