Umilinţă totală pentru Gigi Becali! Ce i-a spus Marius Lăcătuş în direct. Nici Elias Charalambous n-a scăpat

Umilinţă totală pentru Gigi Becali! Marius Lăcătuș i-a spus în direct ce crede despre cel mai nou fotbalist ajuns la FCSB.

Dorin Rotariu a debutat în tricoul roș-albaștrilor la meciul cu FC Voluntari, scor 0-0, din etapa a 13-a din Superliga. Jucătorul a bifat o repriză întreagă, unde a reușit să ofere o pasă excelentă pentru Andrea Compagno, dar italianul nu a fructificat-o.

Marius Lăcătuş, umilință pentru Gigi Becali

Marius Lăcătuș este de părere că FCSB-ul va rata titlul și anul acesta, dacă nu reușește să se impună în fața echipelor mai slab cotate. Cât despre Dorin Rotariu, fostul jucător al Stelei a spus la Digisport că noul jucător de la FCSB are nevoie de o perioadă de adaptare, pentru a dovedi de ce este în stare.

”Mi-am adus aminte de declarația lui Victor Becali, că titlul se câștigă cu echipele mici. FCSB a făcut pași greșiți cu UTA, cu Voluntari, cu echipe din a doua jumătate a clasamentului.

Asta trebuie să îl întrebăm pe Gigi (n.red. dacă a greșit că Rotariu a fost titular cu FC Voluntari). Dacă a greșit cineva, el a greșit. El a zis foarte clar din momentul în care a semnat cu Rotariu: ’Am vorbit cu antrenorii, e apt sută la sută și dacă e apt sută la sută va juca titular.

Vine după o perioadă în care nu a avut meciuri oficiale foarte multe. E devreme să vorbim. Nu poți avea o evoluție foarte bună de la primul meci. Nu își cunoaște colegii, nu cunoaște sistemul de joc, are nevoie de o perioadă de adaptare la FCSB”, a spus Marius Lăcătuș, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed