Sorin Cârţu s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa celor de la CSU Craiova. Mihai Rotaru se va enerva cumplit

Sorin Cârţu s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa celor de la CSU Craiova. Mihai Rotaru se va enerva cumplit după ce va auzi dezvăluirile fostului preşedinte al clubului. acesta a spus că i-a fost ruşine că ţine cu CSU Craiova după meciul cu Petrolul, scor 1-3.

Sorin Cârţu are tupeu după ce a plecat de la CSU Craiova. A spus că i-a fost ruşine după prestaţia de judeţ din meciul cu Petrolul pierdut acasă, scor 1-3, în Superliga.

Sorin Cârţu s-a dezlănţuit!

Sorin Cârţu se așteaptă la o reacție pozitivă a echipei la meciul cu Rapid, programat duminică, de la ora 20:30. ”Hai să-ți spun ceva, că și astăzi stăteam și mă gândeam, vorbind de meciul de duminică, a fost prima oară în viața mea când mi-a fost rușine că mă uit, că țin cu echipa asta, că se întâmplă ce se întâmpla pe teren, dar până la urmă… Este o echipă fluctuantă în rezultate.

Dacă împarți 29 de puncte la 13 meciuri, îți vine 1,7 puncte pe meci ca medie. Este o medie de play-off, nu de campionat, deși obiectivul e să câștige campionatul. Eu nu aș fi chiar așa disperat la partida cu Rapid, deoarece echipa a dovedit și pe timpul lui Rădoi, după 1-1 cu Minaur a făcut un joc deosebit la Rapid.

A condus cu 2-0… dar nu e nicio mirare ca după meciul cu Petrolul, la Rapid să câștige meciul sau să-i vezi că fac o partidă foarte bună”, a spus Sorin Cârțu, în direct la Digi Sport.

Sorin Cârțu a ținut și să critice un fotbalist, pe Vladimir Screciu, din cauza atitudinii din teren. ”Eu ce am văzut repriza a doua, în 10 ani cât am fost alături de echipă, nu am văzut niciodată o prestație cum au avut în repriza a doua. Niște momente de joc incredibile și nu poți să crezi că cineva…

E posibil ca un fundaș central să atace acolo? Cum poate un jucător ca Silva, cum este considerat el la echipă, cum este tratat financiar, cum poți să gândești o fază de joc în asemenea hal? Prestația a fost mai mult decât dezamăgitoare.

Nu se poate așa ceva, este un haos să ți se întâmple așa ceva în timpul unui meci. Și atitudinea lui Screciu… ai văzut cine a ieșit la fundașul dreapta? Silva, care trebuie să-și respecte locul, poziția. Uitați-vă și voi dacă e posibil așa ceva”, a declarat Sorin Cârțu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed