Lovitură totală pentru Mihai Rotaru! Ce i-a făcut Laurenţiu Reghecampf şefului de la CSU Craiova. Scandalul este uriaş

Lovitură totală pentru Mihai Rotaru! s-a aflat ce i-a făcut antrenorul şefului de la CSU Craiova. Suporterii din Bănie au dat startul unui conflict de proporții cu șefii olteni. Scandalul este uriaş.

Marea enigmă a lui Mihai Rotaru! S-a aflat ce se va întâmpla cu banca tehnică din Bănie. Fanii alb-albaștrii l-au pus la zid pe patronul oltean.

Lovitură totală pentru Mihai Rotaru!

CSU Craiova se află încă în stand-by în ceea ce privește angajarea unei alte persoane care să ocupe banca tehnică, în urma despărțirii de Laurențiu Reghecampf. Mihai Rotaru nu poate numi un antrenor, litigiul cu fostul tehnician fiind încă în desfășurare.

Corneliu Papură se ocupă momentan de pregătirea ”juveților”. Interimarul nu este prea bine văzut de către suporterii olteni.

Fanii din Bănie au amenințat că nu se vor prezenta la meciul din Giulești, cu Rapid, dacă Rotaru nu va numi, cât mai repede posibil, un tehnician capabil să conducă formația spre succes.

Mihai Rotaru nu le poate face pe plac suporterilor, problemele cu Laurențiu Reghecampf luând amploare pe zi ce trece.

Cele două părți au căzut de comun acord (pe data de 18 septembrie, atunci când tehnicianul a părăsit CSU Craiova) în vederea rezilierii contractului, cu condiția achitării clauzei prevăzute, și anume suma de 300.000 de euro.

Laurențiu Reghecampf nu ar mai fi respectat pactul făcut cu patronul formației oltene, încercând să micșoreze, pe cât posibil, suma stabilită.

Potrivit gsp.ro, tehnicianul ar fi solicitat amânarea soluționării procesului care ar fi fost programat, inițial, pe data de 12 octombrie 2023, motivând astfel faptul că dorește mai mult timp pentru a-și căuta un avocat.

19 octombrie a fost următoarea dată la care s-ar fi programat cazul, însă CNSL a amânat pronunțarea până la termenul de 24 octombrie 2023. Până în prezent, FRF nu s-a pronunțat în vederea soluționării dosarului nr. 753/CL/2023, U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA VS. REGHECAMPF LAURENȚIU.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed