Dinamo, aproape de faliment?! Câinii, refuzaţi de o fostă glorie a clubului: ‘O să vin pe jos, dar nu acum!’

Dinamo trăieşte periculos după retrogradarea ruşinoasă în liga a doua. Echipa din Ştefan cel Mare nu mai are antrenor, iar zvonurile spun că vor intra în faliment dacă un investitor nu mai vine până la finalul săptămânii.

Dinamo nu mai are nici antrenor după ce Gică Mihali a plecat la Dunărea Călăraşi, iar Florentin Petre a refuzat să se întoarcă şa echipa din Ştefan cel Mare. Actualul antrenor al Ceahlăului a dezvăluit că a discutat cu fostul acționar al lui Dinamo, Nicolae Badea, care nu face parte în mod oficial din conducerea clubului.

„Am spus că aș veni pe jos la Dinamo… Am vorbit cu domnul președinte Badea zilele trecute. Eu așa îi spun, domnul președinte. Am vorbit cu mai mulți. Erau mai mulți acolo, era și Ion Marin și Florin Răducioiu. Era normal să vorbim, ne cunoaștem de o viață.

Ei m-au sunat să stăm de vorbă… Probabil să-i ajut. Am spus că nu e nicio problemă. Într-un viitor apropiat voi veni și voi ajuta Dinamo. Am o datorie extraordinar de mare. E normal să dau înapoi ce mi-a oferit Dinamo.

Dar sunt angrenat într-un proiect. Am spus că stau și nu pot onora nicio ofertă. La Piatra Neamț avem dorința de a face performanță.

Nu cred că Nicolae Badea are un rol în prăbușirea lui Dinamo. Eu vorbesc cu el la telefon. Niciodată nu s-a pus problema să facă rău. Din contră. A adus bani de acasă, a făcut rost de sponsori și ține foarte bine legătura cu șefii DDB. Probabil că au ședințe în care fac tot posibilul să salveze clubul. Investitorul care va veni acum va avea respectul meu. Așa cum a avut și domnul Negoiță, când a salvat clubul de la faliment”, a spus Florentin Petre, conform gsp.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Andrea Compagno face anunţul momentului! Mesaj clar pentru Gigi Becali. De ce a plecat, de fapt, de la FCSB

Andrea Compagno face anunţul momentului după ce roș-albaștrii au...

Umilinţă totală pentru Dan Şucu! L-a făcut praf în direct. Rapid, într-o criză uriaşă

Rapid a fost urmărită de ghinion, de la debutul...

Retragere forțată din tenis! Un jucător important a pus capăt carierei. Accidentările i-au grăbit retragerea

Retragere forțată din tenis! Accidentările i-au grăbit retragerea lui...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed