Gică Hagi se va enerva cumplit! Umilinţă totală pentru vedeta celor de la Farul: ‘Ai ceva, o cădere de calciu?’

Gică Hagi se va enerva cumplit! Umilinţă totală pentru vedeta celor de la Farul. Gestul care a stârnit controversa momentului. Și-a atras singur cel mai mare val de critici. este vorba despre unul dintre cei mai buni jucători ai constănţenilor.

Au dat de pământ cu elevul lui Gică Hagi! Detaliul care l-a pus pe Adrian Mazilu într-o lumină proastă. 

Gică Hagi nu va accepta umilința!

Farul Constanța a remizat cu U Cluj, scor 1-1, într-un duel din cadrul etapei #13 a Superligii!

Adrian Mazilu, extrema dreapta a lui Gică Hagi, a atras un val de critici din partea contestatarilor, în urma simulărilor sale repetate din duelul cu ardelenii. 

Văzând piciorul lui Chipciu în fața sa, în minutul 57, Mazilu nu s-a gândit de două ori. S-a aruncat pe gazon, simulând vizibil căzătura, în încercarea de a obține un penalty.

Arbitrul Istvan Kovacs l-a ignorat cu totul pe Mazilu, deși ar fi trebuit să îi ofere cartonaș galben pentru infracţiunea evidentă. Centralul din Carei l-a salvat pe Mazilu de la eliminare, după ce în prima repriză, atacantul a mai obținut un galben, tot pentru simulare.

„E galben făra discuţii, o să-i meargă bine la Brighton dacă face d-astea, aici încearcă. Faci vreo două la antrenament la Brighton și știi că aici primeai penalty. O să îl întrebe acolo: «Ce faci mă, ai ceva, o problemă, cădere de calciu? Ceva s-a întamplat, cheamă medicii imediat».

Ce căzătura e asta, zi şi mie, ce treabă are căzătura asta? Nu are treabă cu nimic, are decât cu tine. N-ai cum să te arunci așa. Măcar lăsai piciorul ăla, dreptul, în spate.

Tu tragi piciorul ăla drept să nu te atingă. Nu ai cum să nu primești galben aici. Kovacs nu a vrut să dea fiindcă e jucător tânăr şi avea deja galben!”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Adrian Mazilu urmează să fie transferat definitiv, în iarnă, în vestiarul formației Brighton. Englezii au plătit suma de 3 milioane de euro pentru serviciile atacantului în vârstă de 18 ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed