Vestea momentului despre Radu Drăgușin! Granzii care îl vor pe tricolor. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Vestea momentului despre Radu Drăguşin! Granzii care îl vor pe tricolor. Mai multe echipe din Italia au intrat în lupta pentru semnătura tricolorului. Edi Iordănescu trebuie să ştie ce se va întâmpla.

Italienii sunt pe urmele lui Radu Drăgușin! Două cluburi și-au anunțat interesul pentru român. Viitorul pare a fi strălucit.

Vestea momentului despre Radu Drăgușin!

Deși numele său a fost implicat, pe nedrept, în controversatul scandal al pariurilor sportive, acest lucru nu i-a stricat deloc reputația lui Radu Drăgușin, tricolorul aflându-se, în continuare, în atenția unora dintre cele mai mari cluburi din Europa.

AC Milan și Inter tocmai și-au anunțat interesul faţă de fundașul central al celor de la Genoa.

Devenit titular incontestabil la noua sa echipă, nu numai formațiile italiene l-au evaluat pe tricolor. De asemenea, Newcastle ar fi lansat o ofertă de nerefuzat în vederea unei colaborări cu românul.

„A fost un interes din partea celor de la Milan şi Inter. Genoa nu-l vinde fără 30 de milioane. Aceste sume ajung la nivelul din Premier League.

Am avut nişte întâlniri cu cei de la Newcastle. Și alte cluburi. Deci, va pleca oare din Italia? Probabil!” a declarat Florin Manea, impresarul lui Drăgușin, pentru TvPlay.it.

Cum a fost implicat tricolorul în scandalul pariurilor

Nicolo Fagioli, fostul coechipier al lui Drăgușin, și-a recunoscut vina în contextul scandalului și a fost suspendat pe o perioadă de 7 luni.

Jucătorul italian ajunsese să aibă datorii în valoare de zeci de mii de euro, motiv pentru care a împrumutat de la Radu Drăgușin suma de 40.000 de euro. Fagioli a împrumutat bani de la mai mulți colegi, sub pretextul achiziționării unui ceas pe care și-l dorea de ceva timp.

Numele jucătorului român a fost menționat în declarațiile italianului, Drăgușin fiind considerat complice la fapta ilegală a italianului, pe care, conform legii, tricolorul ar fi trebuit să o sesizeze imediat.

Radu Drăgușin, cât și impresarul său, Florin Manea, susțin în continuare faptul că tricolorul nu a avut idee de ceea ce făcea fostul său coechipier în timpul liber.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed