Novak Djokovic, în alertă! Ce i-a pregătit legendarul Rafa Nadal sârbului. Totul a devenit public

Novak Djokovic, în alertă! S-a aflat ce i-a pregătit legendarul Rafa Nadal sârbului. Sârbul a fost avertizat cu privire la reîntoarcerea spaniolului în circuitul ATP. Totul a devenit public. Un apropiat al lui Nole a spus totul.

Novak Djokovic a primit avertisment! Rafa Nadal i-ar putea pune bețe în roate sârbului. S-a aflat planul spaniolului.

Novak Djokovic, în alertă!

În urmă cu aproape nouă luni, Rafa Nadal a fost scos din circuitul ATP, în urma unei accidentări grave suferite în timpul turului doi al Australian Open 2023.

Ultimul sa prezență pe teren a fost în cadrul duelului disputat împotriva lui Mackenzie McDonald, unde spaniolul a pierdut cu scorul de 4-6, 4-6, 5-7.

Reîntoarcerea lui Nadal în circuit nu este 100% sigură, însă Novak Djokovic a primit deja semnale de alarmă în privința pericolului ce ar putea veni odată cu revenirea spaniolului. 

Nadal a suferit o accidentare dificilă la mușchiul psoas, lucru care necesită un proces de recuperare mai lent.

Goran Ivanisevic, antrenorul lui Djokovic, este de părere că un astfel de eveniment neplăcut nu-i va lua pofta de succes tenismenului spaniol. Revenirea lui Nadal în circuit, în anul 2024, se preconizează a fi una promițătoare.

”Sunt convins că nivelul lui Nadal va fi bun. Nu s-ar mai întoarce dacă nu s-ar simţi pregătit. Sunt sigur că la Roland Garros va fi periculos.

De altfel, va fi şi mai periculos anul acela. Pentru ca nimeni nu a fost vreodată la fel de dominant ca Nadal la Roland Garros. Este posibil ca în anul Olimpiadei să tindă la dubla coroana de la Paris!”, a declarat Ivanisevic pentru Sportske Novosti, cotidian sportiv croat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed