Fanii celor de la FCSB s-au dezlănţuit! Ce se va întâmpla la derby-ul cu Rapid. Alertă maximă pe Arena Naţională

Fanii celor de la FCSB s-au dezlănţuit! S-a aflat ce se va întâmpla la derby-ul cu Rapid. Alertă maximă pe Arena Naţională. Mesajul pe care l-a transmis liderul galeriei. Urmează un adevărat desant al fanilor echipei roş-albastre.

Galeria FCSB a anunțat prezența obligatorie la derby-ul cu Rapid! Ce au în plan fanii vicecampioanei. Se va face istorie.

Fanii celor de la FCSB s-au dezlănţuit!

FCSB se va duela cu Rapid, duminică, 5 noiembrie, pe Arena Națională, de la ora 20.30!

După ce Curtea de Apel București a venit cu o nouă decizie în dosarul palmaresului Stelei, Gheorghe Mustață, liderul peluzei vicecampioanei, a elaborat un plan prin care toți fanii formației roș-albastre vor fi prezenți pe Arena Națională pe data de 5 noiembrie.

Liderul peluzei a anunțat faptul că vânzarea biletelor pentru derby-ul cu Rapid a crescut semnificativ la începutul acestei săptămâni.

„Sunt peste 20.000 de bilete vândute la meciul cu Rapid. S-a dat drumul la inelul 3, la Tribuna 2. La ce s-a întâmplat ieri, o să vedeți unde este Steaua.

Eu spun că se va bate recordul de asistență cu siguranță. La ce s-a întâmplat și ce hotărâre s-a dat, mai rău i-a ambiționat pe steliști. Mai rău! Decizia i-a întărâtat mai rău pe suporteri. Ăsta (n.r. – prezența masivă la meci) va fi răspunsul lor!”, a transmis ”Mustață” la Fanatik.

Prețurile biletelor pentru partida vicecampioanei cu Rapid

PELUZA – 30 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 2 – 40 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1- 50 LEI
VIP 3 – 100 LEI
VIP 2 – 150 LEI
VIP 1 – 200 LEI

Pe data de 28 mai 2013, FCSB a înscris recordul celei mai mari audiențe în cadrului unui meci din Superliga. Duelul FCSB – FC Brașov a înregistrat un număr de 50.244 de persoane prezente în tribunele Arenei Naționale.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed