Victor Pițurcă se va enerva cumplit! Gigi Becali l-a dat de gol pe fostul selecţioner. A primit o sumă uriaşă de bani

Victor Pițurcă se va enerva cumplit! Gigi Becali l-a dat de gol pe fostul selecţioner. A primit o sumă uriaşă de bani. Detaliul care l-a scos din minți pe patronul de la FCSB. Legătura dintre cei doi s-a răcit.

Gigi Becali a dezvăluit ce cadou i-a făcut lui Victor Pițurcă. De ce crede latifundiarul că selecționerul este nerecunoscător în prezent.

Victor Pițurcă, dat de gol!

Gigi Becali a admis faptul că i-a oferit lui Victor Pițurcă un teren în valoare de 1,5 milioane de euro.

Deși a făcut acest gest din inimă, omul cu banii de la FCSB a recunoscut că este dezamăgit de faptul că unii oameni profită de bunătatea sa, conform Fanatik.

Tudorel Stoica și Adrian Ilie sunt alte două persoane care au beneficiat de bunătatea latifundiarului din Pipera. Ambii au cumpărat terenuri de la patronul vicecampioanei, cu sume mult mai mici decât cele pe care le-ar fi cerut Becali, în mod normale, de la alți cumpărători.

„I-am dat un teren cu 40.000 de euro, cu 20 de euro metru lui Tudorel Stoica. Acum face un milion şi jumătate de euro. I l-am dat la jumătate de preţ. Lui Piţurcă i-am făcut cadou un teren care acum face un milion şi jumătate de euro.

Lui Adi Ilie i-am dat teren cu 40 de euro, atât era preţul atunci. Sunt oameni care sunt nerecunoscători în viaţă. Dacă te superi pe cineva, ce câştigi? Supărarea e un drac mare!”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed