Gigi Becali, anunțul momentului. Edi Iordănescu, direct vizat. Mesaj clar pentru selecționerul României

Gigi Becali a îngropat securea războiului cu Edi Iordănescu. Cei doi au avut un schimb dur de replici după meciul cu Andorra, scor 4-0, din cauza lui Darius Olaru.

Fotbalistul de la FCSB a fost lăsat în afara lotului, iar Becali a luat foc. Selecționerul României l-a sunat pentru a explica ce s-a întâmplat și cei doi s-au împăcat.

Gigi Becali nu mai este supărat pe Edi Iordănescu

Gigi Becali spune că nu mai este supărat pe Edi Iordănescu. După ce selecționerul l-a sunat lucrurile s-au lămurit în privința lui Darius Olaru. 

Olaru nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu Andorra din preliminariile EURO 2024. Edi Iordănescu a anunțat că este accidentat, iar Becali l-a contrazis spunând că minte.

Latifundiarul din Pipera pune că l-a iertat pe antrenor după ce au discutat la telefon.

”Eu am spus ce am spus. După am revenit. Dacă omul a zis că nu o face cu răutate, cu dușmănie. Gata, m-a convins. Crezi că e un joc aici? Nu sunt ipocrit. M-a convins omul că nu face cu răutate. Până la urmă e meserie lui. El este selecționer.”, a declarat Gigi Becali.

Răspunsul lui Edi Iordănescu pentru Becali

După victoria cu Andorra, Becali l-a făcut praf pe selecționerul României. 

„Olaru nu avea nimic. Edi a vrut să se răzbune, să arate cât e de important. A zis «Eu cu Andorra nu am nicio problemă, îți arăt eu că îți trimit jucătorii în tribună». Trimite-i, mă, pe toți. Și pe Coman. Nici nu mă interesează. Probabil din cauza mea, că ce am zis eu. El zice minciuni, că Olaru are nu știu ce… Doctorul naționalei l-a sunat pe doctorul nostru și i-a zis că așa au hotărât antrenorii. El e mincinos și nu face nici dreptate”, a tunat șeful de la FCSB.

În replică, Edi Iordănescu a dat un amplu comunicat pe pagina frf.ro.

”Am discutat cu Darius pentru că ultimul cuvânt privind capacitatea 100% de a juca îi aparține acestuia, e vorba de starea lui și totdeauna jucătorul poate oferi ‘unda verde’ finală. Darius ne-a transmis că simte încă puțină durere la schimbările de direcție și atunci când șutează.

Pentru că prima condiție pentru utilizarea unui fotbalist rămâne capacitatea lui fizică totală și pentru că mesajul lui nu a fost unul care să ne confirme acest lucru, a fost evident că nu l-am putut folosi. Am evitat, astfel, expunerea lui la o accidentare nedorită, cu efecte ce ar fi putut deveni mult mai grave.

Cu atât mai mult cu cât știam atât de bine profilul Andorrei, confirmat și în teren, cu intrări nenumărate la limita regulamentului sau penalizate de arbitru. Este departe de mine gândul, vreodată, să plătesc polițe sau să întrețin războaie personale.

Nu mă joc atunci când vine vorba de sănătatea jucătorilor și de destinul lor sportiv. Să ne imaginăm ce ar fi însemnat, într-un scenariu absurd, să trecem peste cuvântul lui Darius, acesta să joace și să se accidenteze în meciul cu Andorra…”, se preciza în comunicat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed