Scandal uriaș la echipa lui Mihai Rotaru! Fanii au luat foc după o nouă umilință. L-au distrus pe antrenor

Scandal uriaș la echipa lui Mihai Rotaru! Fanii formației din Bănie au luat foc după o nouă umilință. Aceștia l-au distrus pe antrenorul Corneliu Papură, dat fiind eșecul suferit în fața celor de la Petrolul Ploiești.

CSU Craiova a fost învinsă de Petrolul Ploiești, scor 1-3. La sfârșitul meciului, fanii echipei din Bănie, veniți pe stadionul „Ion Oblemenco”, au cerut ca staff-ul tehnic să fie demis.

Scandal uriaș la echipa lui Mihai Rotaru

Mai apoi, unii dintre suporteri au răbufnit pe rețelele de socializare. Aceștia au lansat ironii la adresa antrenorului Corneliu Papură, cel care spunea, în urmă cu patru ani, că îi place să se uite mai mult la snooker decât la dueluri din Liga 1.

„Cred că sunteți antrenați pentru snooker! Dacă nu aduce repede un antrenor, se pierde și cupa și play-off-ul”, „Îmi pare rău să spun, dar a părut o echipă fără nicio intenție de joc, fără antrenor și niște băieți care s-au întâlnit prima dată în această seară și au zis să joace și ei un fotbal”, „Nu avem antrenor, ce nu înțelegeți? Ați văzut pe cineva să dea indicații pe marginea terenului?”, au comentat unii dintre fanii oltenilor.

„Antrenor de Liga 2, rezultate pe măsură”, „Mergeți și jucați cu Filiași, cu Pandurii că pe ăia îi mai băteți și voi!”, „Incredibil ce au reușit acești jucători, au demonstrat că sunt din ce în ce mai slabi. Rușine să vă fie!”, „Papură e departe de realitate”, au reacționat și alți suporteri ai echipei CSU Craiova.

Gică Craioveanu: „Mihai are încredere în el”

După plecarea lui Laurențiu Reghecampf, echipa din Bănie a fost preluată de Corneliu Papură și Dragoș Bon. De altfel, Mihai Rotaru, finanțatorul formației craiovene, va numi un nou antrenor principal abia în iarnă, potrivit Digi Sport.

„Mihai Rotaru a spus că Papură este antrenorul care cunoaște cel mai bine echipa și o să se continue cu el. Nimeni nu m-a crezut când am zis că el va rămâne. Mihai are încredere în el.

În curând nu va numi un nou antrenor, dar cred că după iarnă, după stagiul de pregătire.

În România nu este stabilitate, nu este nicăieri stabilitate. Îi admir pe cei de la Sepsi. Au rezultate negative, dar îl păstrează pe Ciobi (n.r. Liviu Ciobotariu). Înseamnă că au încredere în Ciobi”, a spus Gică Craioveanu, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed