Darius Olaru s-a dezlănţuit! Ce a spus după semieşecul cu FC Voluntari: ‘Am fost foarte lenţi’ + Promisiune înaintea meciului cu Petrolul

Darius Olaru s-a dezlănţuit! S-a aflat ce a spus după semieşecul cu FC Voluntari. Căpitanul celor de la FCSB era supărat pentru cele două puncte pierdute în faţa unei echipe care se bate pentru evitarea retrogradării.

Darius Olaru recunoaşte că jocul celor de la FCSB nu a fost unul reuşit. Spera să se îndepărteue după paşii greşiţi făcuţi de Rapid şi CSU Craiova.

Darius Olaru s-a dezlănţuit!

„Am făcut un joc destul de bun, cu multe ocazii. Nu am reuşit şi am luat doar un punct. ne doream victoria, am văzut că contracandidatele s-au încurcat. Nu a fost aşa. Sperăm ca după următoarele meciuri să câştigăm.

Nu am avut ritm, am fost foarte lenţi. Am avut situaţii destul de bune şi nu am marcat. Să muncim mai mult şi să ne luăm revanşa cu Petrolul. Nu a fost dificil. S-au apărat şi au încercat cotraatac. Nu am reuşit să marcăm şi am reuşit doar un egal”, a spus Darius Olaru, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Darius Olaru nu e deloc mulţumit de jocul din meciul cu FC Voluntari. Speră însă să îşi ia revanşa, etapa viitoare, cu Petrolul. „Jocul nostru, să ne uităm la noi, apoi să fim pregătiţi pentru meciul viitor. Să muncim să ne câştigăm noi meciurile”, a mai spus Olaru, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed