Giovanni Constantino surprinde după debutul la FCU Craiova! Anunţ incredibil al tehnicianului. Adrian Mititelu va fi uimit

Giovanni Constantino surprinde după debutul la FCU Craiova! Anunţ incredibil al tehnicianului. Adrian Mititelu va fi uimit. Antrenorul italian nu a fost mulţumit de evoluţia oltenilor din meciul de la Iaşi.

Mai mult, Giovanni Constantino a spus că se gândea la un dezastru după eliminarea eronată a lui Leo Lacroix.

Giovanni Constantino surprinde după debutul la FCU Craiova!

Poli Iași și FCU Craiova au terminat la egalitate, scor 1-1, partida din cadrul etapei a 13-a din Superliga României. La finalul partidei, Giovanni Constantino, aflat la debutul pe banca oltenilor, s-a declarat mulțumit de atitudinea pe care elevii săi au arătat-o. A surprins însă pe toată lumea când a spus că după eliminarea lui Lacroix se temea ca moldovenii să nu facă scor.

”Nu am început prea bine partida, dar pas cu pas ne-am revenit. Ne-am făcut planul, dar nu șutăm. Puteam să șutăm de vreo 5-6 ori, dar nu am făcut-o. De fiecare dată Iași a venit pe contraatac și au avut șansa să marcheze.

În a doua repriză a venit acel roșu și am crezut că vom pierde cu 2 sau 3-0. Am făcut câteva schimbări tactice și am jucat bine. Am avut și șansa să marcăm, dar 1-1 este un scor bun pentru situația în care am fost.

În România este un fotbal intens. Aici dacă ești condus cu 1-0 ai mereu șansa să câștigi, deci nu am fost surprins că am egalat. Mi-a plăcut atmosfera, chiar dacă stadionul nu a fost prea mare, chiar mi-a plăcut.

(Craiova este o echipă care schimbă des antrenorii. Crezi că reziști presiunii?) Presiune este peste tot. Viața antrenorului este plină de presinue, deci nu mă voi speria de nimic. Am acceptat această provocare pentru că am crezut că pot să fac lucruri bune aici”, a declarat Giovanni Constantino.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed