Umilinţă totală pentru fetele de la Rapid! Înfrângere cu scor de maidan în Champions League. Nu au avut nicio şansă

Umilinţă totală pentru fetele de la Rapid! Înfrângere cu scor de maidan în Champions League. Nu au avut nicio şansă în deplasarea din Franţa, în faţa celor de la Metz Handball, în etapa a cincea.

Fetele de la Rapid continuă seria evoluţiilor extrem de slabe din Champions League. A mai încasat o înfrângere ruşinoasă.

Umilinţă totală pentru fetele de la Rapid!

Vicecampioana Rapid Bucureşti a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia franceză Metz Handball, scor 33-22 (16-10), în etapa a V-a din grupa B a Ligii Campionilor.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Jorgensen 11 goluri, pentru Metz, respectiv Janjusevic 4, Lopez 3, pentru Rapid. În celelalte meciuri din etapa a V-a s-au înregistrat rezultatele: Krim Ljbljana – Vipers 24-24, Ikast – Lubin 41-29.

Rezultatele obţinute de Rapid Bucureşti în primele runde sunt: 28-30 cu Team Esbjerg, 26-25 Zaglebie Lubin, 27-35 cu Ikasta, 24-24 cu FTC Budapesta. Astfel, după cinci etape, lider neînvins este Ikast Handbold, cu 10 puncte, în timp ce Rapid Bucureşti se află pe locul 6, cu 3. În runda următoare, Rapid Bucureşti va juca pe teren propriu, cu Krim Ljubljana, în 28 octombrie. În grupa A din Liga Campionilor joacă şi campioana CSM Bucureşti.

A fost a patra înfruntare dintre cele două echipe, care au fost în aceeași grupă a Ligii Campionilor și în sezonul trecut. Atunci franțuzoaicele s-au impus greu acasă, 36-34, iar în sala din Giulești a fost egal, 32-32. Cea mai recentă înfruntare înaintea celei de astăzi a fost una amicală, în luna august, câștigată de Metz cu 33-27.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed