Băiatul lui Adrian Mititelu s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa celor de la Rapid. Dan Şucu va fi şocat

Băiatul lui Adrian Mititelu s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa celor de la Rapid. Dan Şucu va fi şocat de declarațiile juniorului. Sunt acuzaţii extrem de grave la adresa echipei din Giuleşti. .

Gruparea din Giulești, făcută praf de către Adrian Mititelu Jr! Motivul pentru care a ieșit la atac. Scandal uriaş în Superliga.

Fiul lui Adrian Mititelu s-a dezlănţuit!

Adrian Mititelu Jr. a urmărit în detaliu partidele formației din Giulești. A tras o concluzie clară: Rapid este avantajată de către arbitrii în meciurile oficiale ale Superligii.

Tânărul patron din Bănie i-a dat dreptate omului cu banii de la FCSB.

„Lumea a început să urle. Toată presa, cluburile din România, au început să conteste aceste decizii absurde. Am văzut la Steaua (n.r. FCSB) cu Voluntari. Incredibil, mingea lui Popescu se ducea în poartă, era gol. Îl lovește fix în pumn și nu dă penalty!”, a susținut juniorul.

Adrian Mititelu Jr. a lansat, apoi, un atac dur spre formația lui Dan Șucu. Craioveanul este de părere că fluieraşii au luat decizii mereu în favoarea echipei din Giulești, chiar și la cele mai mici ocazii.

„La UTA cu Rapid, care în ultimii doi ani nu știu dacă a avut o decizie împotriva ei. Rapid a avut 30 de penalty-uri primite. Orice s-a dat pentru Rapid de doi ani.

La UTA intră mingea 20 de centimetri în poartă și nu dă gol valabil. Păi ce campionat e ăsta?! Este net cea mai avantajată echipă în ultimii doi ani.

Vorbim degeaba de CFR Cluj pentru că Rapidul este de departe cea mai avantajată echipă.

Uitați-vă câte penalty-uri au primit și cât de ușor. Tot ce este la limită e pentru ei. Niciodată n-am văzut să fie invers. Robert Niță ar trebui să își dea și el cu părerea chiar dacă e rapidist!”, a continuat Adrian, conform Fanatik.

„N-ai cum să întorci decizia când te cheamă Kovacs!”

Patronul FCU Craiova a vorbit apoi despre atitudinea și deciziile complet deplasate ale arbitrului central Istvan Kovacs. Mititelu Jr. este de părere că arbitrul din Carei îi enervează pe patronii Superligii, fără a avea consecințe.

„N-ai cum să nu întorci decizia când te cheamă Kovacs acolo. E clar. Adică băi, băiatule, vezi că ai greșit. Trebuie să-ți repari greșeala. Nu mai contează. Putea să-l fii împușcat pe Chițu pe camera aia și tot dădea galben, nu roșu.

Problema este că la două minute i-a dat al doilea galben lui Lacroix care are doi metri. A întors o minge care era la el în posesie, nici măcar nu o pierduse. A pus o mână acolo în dinamica fazei și i-a dat al doilea galben!”, a încheiat Adrian Mititelu Jr.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed