Surpriză uriaşă pentru Ianis Hagi! Cum a fost primit tricolorul în Spania. S-a întâmplat în cea mai importantă zi pentru tricolor

Surpriză uriaşă pentru Ianis Hagi! S-a aflat cum a fost primit tricolorul în Spania. S-a întâmplat în cea mai importantă zi pentru fiul Regelui. A fost luat prin surprindere de către fani.

Ianis Hagi, surprize de proporții la întoarcerea în Spania! Modul în care l-au întâmpinat l-a emoționat profund pe tricolor.

Surpriză uriaşă pentru Ianis Hagi!

Rangers l-a cedat pe Ianis Hagi în vestiarul celor de la Deportivo Alaves, sub formă de împrumut, vreme de un sezon. Tricolorul a avut o perioadă de repaus în anul 2022, din cauza unei accidentări, însă viitorul său în La Liga pare a fi din ce în ce mai strălucit.

Revenit în Spania după ce a fost prezent, sub comanda lui Edi Iordănescu, la meciurile echipei naționale a României, Ianis Hagi a avut parte de o surpriză de proporții din partea unor suporteri ”ai casei”.

Fanii români l-au așteptat pe tricolor la autocar, cu un poster și un steag al României. Ba mai mult, evenimentul a fost unul și mai special, în contextul în care pe data de 22 octombrie este ziua de naștere a jucătorului.

”La mulți ani, Ianis Hagi!” a fost mesajul transmis de către români fiului Regelui, care a împlinit 25 de ani.

Mesaj pentru tricolor, de la antrenorul celor de la Alaves

Ianis Hagi a fost catalogat drept cel mai bun jucător al naționalei, după partida câștigată de către România în cadrul duelului cu Andorra, scor 4-0.

Mijlocașul a dat gol, a dat o pasă de gol și a scos un penalty finalizat cu succes, fapt pentru care a fost inclus în echipa ideală a rundei cu numărul 8 din preliminariile EURO 2024.

Luis Garcia Plaza, tehnicianul celor de la Alaves, a remarcat evoluția tricolorului în țara sa natală, însă a transmis un mesaj care să îl coboare pe mijlocaș cu picioarele pe pământ.

„Doar pentru că au jucat zilele acestea nu asigură continuitatea în campionat. De exemplu Abqar. Nu a jucat niciun minut pentru Maroc. Nu mă uit la asta. Da, este important ca ei să marcheze goluri pentur echipele lor naționale. Acesta este un semn bun!”, a spus antrenorul lui Deportivo Alaves.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed