Elias Charalambous s-a dezlănţuit! Anunţ clar al antrenorului celor de la FCSB. Ce a putut să spună despre noua vedetă a vicecampioanei

Elias Charalambous s-a dezlănţuit! Anunţ clar al antrenorului celor de la FCSB. S-a aflat ce a putut să spună despre noua vedetă a vicecampioanei. Gigi Becali a adus o nouă vedetă la echipa roş-albastră.

FCSB va juca duminică, 22 octombrie, cu FC Voluntari, de la ora 21:00 pe Arena Națională. La acest meci va debuta şi Dorin Rotariu, noua vedetă din lotul vicecampioanei.

Elias Charalambous s-a dezlănţuit!

Elias Charalambous, tehnicianul celor de la FCSB, a prefațat partida cu FC Voluntari. A declarat că este impresionat de forma etalată de Roti la antrenamente, afirmând că FCSB avea nevoie de un fotbalist de profilul acestuia.

„Să fiu sincer, sunt foarte surprins de Rotariu. Nu-l cunoșteam foarte bine personal, dar sunt surprins de forma lui. Nu a mai jucat de foarte mult timp, dar e într-o formă bună.

Sunt mulțumit de atitudinea lui și de cum s-a antrenat în aceste săptămâni. Sunt fericit să am [la dispoziție] un astfel de jucător. Consider că e ceva diferit față de ce avem noi în echipă și că e ceva de care aveam nevoie. E un transfer foarte bun pentru noi”, a punctat Charalambous, la conferința de presă.

FCSB se află pe primul loc în clasamentul din Superligă, cu 29 de puncte. Este urmată de CFR Cluj, cu 26 de puncte și Rapid, cu 23 de puncte. FC Voluntari se bate la retrogradare, pe locul 13, cu doar 12 puncte acumulate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed