Mărturia teribilă a lui Cristi Borcea! Cum a ajuns milionarul la puşcărie. Greşeala uriaşă pe care a făcut-o

Mărturia teribilă a lui Cristi Borcea! S-a aflat cum a ajuns milionarul la puşcărie. Greşeala uriaşă pe care a făcut-o. Chiar fostul şef al celor de la Dinamo s-a decis să dea cărţile pe faţă.

Cristi Borcea a povestit despre greșeala pe care a făcut-o acum aproape un deceniu. Aceasta l-a trimis în spatele gratiilor.

Mărturia teribilă a lui Cristi Borcea!

Afaceristul a spus că nu făcea parte din Consiliul de Administrație al lui Dinamo, însă a semnat documente care îl mandatau. Astfel, a fost inclus în „Dosarul Transferurilor” și a trebuit să plătească un prejudiciu de 3,6 milioane de euro.

„Eu nu făceam parte din Consiliul de Administrație. Am semnat numai documente care mă mandatau. Se mandatează Cristi Borcea să semneze contractul X. În Dosarul Transferurilor am ajuns că așa trebuia să ajung. Eu am fost mandatat, și spunea, se transferă pe un milion.

Toți jucătorii pe care i-am vândut pe 1-2 milioane i-am adus înapoi și după i-am vândut iar! Nu trebuia să dăm comision? Dacă i-am vândut din nou? Se vinde pe un milion și 200.000 comision. Am plătit prejudiciul, a fost de aproximativ 800.000, dar am plătit și 3.600.000 de euro, penalități din 1998, când aveam 28 de ani, și m-am dus la 44 de ani (n.r. – la închisoare).

Era o condiție în plus la eliberarea condiționată să plătești prejudiciul. Și am plătit integral. Cum să mă îmbogățească Dinamo, dacă eu am avut bani de n-am avut ce să fac cu ei?”, a spus Cristi Borcea, conform prosport.ro.

Despre reușita lui Dinamo cu Slovan Liberec de acum 15 ani

„Tot timpul le-o dădeam (n.r. – borseta cu bani) cu o seară înainte. Făceam ședință, cu căpitanul «Luați-o! Dormiți cu ea! Gândiți-vă! Război!». Păi, discutăm de management, noi aveam două echipe la vremea aia!

Noi când am jucat cu Liberec, am jucat cu echipa a doua! Am jucat cu CFR, i-am bătut 1-0, am bătut pe Steaua 1-0, într-o săptămână, și la Liberec am intrat cu echipa a doua.

(n.r. – jucătorii nu ar fi încasat prima pentru Liberec) Dacă uită! Niciodată. Integral au luat, eu știu că le-am dat 30.000 (n.r. – de euro/om), parcă. Niciodată nu s-a întâmplat la mine, exclus! Toate documentele sunt la domnul Badea. N-a fost niciodată eu să nu mă țin de cuvânt! N-aveam cum să nu dau primă”, a declarat Cristi Borcea, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed