Ionuț Radu a renunțat la o sumă masivă de bani: de ce a făcut asta și cât va încasa la noul club

Ionuț Radu (25 de ani) va juca, sub formă de împrumut, la Cremonese, timp de un sezon, iar goalkeeper-ul român speră să își relanseze cariera în tricoul nou-promovatei din Serie A.

Cu doar două meciuri jucate în ultimul sezon pentru Inter Milano, Ionuț Radu a fost cedat în cele din urmă la o altă echipă. Cremonese este noua destinație a românului, iar Radu are șansa să fie coleg cu conaționalul Vlad Chiricheș, dorit și el insistent de către gruparea din nordul Italiei, relateaza digisport.ro.

Pentru a juca mai mult, Ionuț Radu a făcut și un compromis important, astfel că a renunțat la o parte consistentă din salariul său. Concret, dacă la Inter Milano încasa aproximativ 2.3 milioane de euro anual, la Cremonese, românul va primi 1.9 milioane de euro, adică cu 400.000 de euro mai puțin, anunță Playsport.

Noul salariu al lui Radu ar urma să fie suportat, în mod egal, de Inter și Cremonese.

La mai multe luni de la greșeala care l-a adus în centrul atenției în Italia, Ionuț Radu a vorbit în premieră despre acel subiect. Portarul român a spus că i se poate întâmpla oricui o asemenea eroare și consideră că cel mai important lucru este cum reușește fiecare persoană să treacă peste un moment de genul acela.

„Întotdeauna am spus că o greșeală i se poate întâmpla oricui, nimeni nu este perfect. Muncim pentru a face totul bine la fiecare joc, însă se întâmplă uneori lucruri nedorite. Ceea ce am spus întotdeauna este că este important cum treci peste greșeli și cum reacționezi”, a spus Ionuț Radu, potrivit Tuttomercatoweb.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed