Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi! Drama cumplită a impresarei. Mărturia terifiantă despre propria fiică

Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi, pe scenă! Drama cumplită prin care a trecut femeia de afaceri. Mărturia terifiantă despre propria fiică. Dezvăluiri șocante chiar în fața publicului larg.

Anamaria Prodan, în lacrimi la Gala Excelenței! Detaliu care a copleșit-o pe impresară. Fiica sa cea mică, Sarah, direct vizată.

Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi, pe scenă!

Anamaria Prodan a urcat pe scena Galei Excelenței, pentru a putea ridica premiul ”Viitorul Baschetului Românesc”, în numele fiicei sale mai mici, Sarah!

Sarah, căpitanul echipei naționale de baschet feminin în prezent, a făcut sacrificii inimaginabile pentru a-și câștiga poziția, conform spuselor mamei sale.

Cu trei operații la ambii genunchi, fiica Anamariei Prodan s-a zbătut din greu pentru a atinge performanțe în sport. Acum, Sarah este legitimată la campioana României, Sepsi.

„După trei operații cumplite la ambii genunchi, după doi ani cumpliți, în care a stat numai în sala de forță să se recupereze, astăzi Sarah a devenit căpitanul Echipei Naționale de Baschet și membră a echipei Sepsi. Ea a plecat către Polonia unde joacă în meciul de Euro Liga.

Cred că despre asta este viața, asta e singura mare mândrie pe care eu o am. Nu premiile, ci faptul că numele familiei mele Prodan este dus pe culmi de copilul meu. Îți mulțumesc mami, iau cu mândrie acest premiu și scuzați emoțiile!”, a declarat Anamaria Prodan, conform click.ro.

Legătura mamă-fiică nu se rupe

Sepsi s-a calificat la EuroLeague, după ce a spulberat-o pe TTT Riga, scor 59-54 în tur și 63-63 în retur. Anamaria Prodan s-a revăzut cu fiica sa, la scurt timp.

”Eu sunt Anamaria Prodan, o mamă fericită și împlinită! Sarah este comoara mea, care mă face din ce în ce mai mândră! Performanțele ei arată încă o dată faptul că rădăcinile familiei Prodan / Dumitrescu sunt sănătoase și puternice! Îți mulţumesc, fetița mea pentru cum ai înțeles să duci mai departe numele familiei noastre! Demnă, mândră și puternică! Calificare Sepsi în Europa League (n.r: EuroLeague) Felicitări! Mulţumesc pentru momentele unice, Sepsi”, a scris Anamaria pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed