Vedeta lui Elias Charalambous are tupeu! Anunţ incredibil al unui jucător de la FCSB. Vrea să plece din Superliga

Vedeta lui Elias Charalambous are tupeu! Anunţ incredibil al unui jucător de la FCSB. Vrea să plece din Superliga, dar nu oricum. Asta s-ar întâmpla după ce i-a titlul cu echipa roş-albastră.

Joyskim Dawa a fost transferat de Gigi Becali de la Botoşani, în vara lui 2022. Fundașul este pe placul lui Gigi Becali, care a declarat că el a fost cel care a insistat ca acesta să fie titular la FCSB.

Vedeta de la FCSB are tupeu!

Joyskim Dawa a declarat că își dorește să devină campion cu FCSB, iar apoi să prindă un transfer în Premier League.

„Am auzit că se tot vorbeşte de transferul meu, dar pentru moment am contract acii, rămân la FCSB, sunt concentrat pe jocul meu. Vreau să câştig campionatul, aşa că pentru moment sunt focusat pe asta, nu pe transfer. Mi-ar plăcea să joc în Premier League, pentru mine e cea mai bună competiţie.

Cred că în acest sezon putem câştiga campionatul, chiar şi anul trecut puteam. Dar am pierdut prea multe puncte uşoare împotriva echipelor mici, dar în acest sezon e diferit. Asta pentru că suntem mai încrezători pe teren. Jucăm mult mai bine decât în sezonul trecut, suntem mult mai concentraţi pe teren”, a declarat Joyskim Dawa, pentru orangesport.

Potrivit Transfermarkt.com, 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Joyskim Dawa.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed